Hirdetés

A Cinema City külön termet biztosít kifejezetten az eredeti nyelvű filmek számára

|

Az Allee egyik termében mostantól csak eredeti nyelvű filmeket játszanak majd.

Hirdetés

Jobb dolguk lesz mostantól azoknak, akik eredeti nyelven preferálják a mozizást. Budapesten az ALLEE Cinema City egy több mint 100 főnek helyet adó teremet biztosít olyan filmeknek, amelyeket eredeti nyelven (felirattal, vagy anélkül) vetítenek. A premierfilmek mellett, korábbi alkotásokat is újra játszanak majd a hetente változó kínálatban.

Hirdetés

A fővárosban a WestEndben és az Arénában továbbra is lehet majd feliratos vetítésekkel találkozni, emellett olyan nagyvárosokban, mint pl.: Pécs, Szeged vagy Debrecen, szintén játszanak eredeti nyelvű filmeket. Márciusban számos olyan film kerül bemutatásra nálunk, amelyek egyáltalán nem kapnak szinkront, csakis eredeti nyelven lesznek megtalálhatók. Ilyen lesz a T2: Trainspotting, a Szólít a szörny, a Némaság és a friss Oscar-díj nyertes Holdfény is.

Holnaptól feliratosan lehet majd nézni a Jackie-t és a Kaliforniai álmot, valamint eredeti nyelven, felirat nélkül a Logan - Farkast, a LEGO Batmant és Az egészség ellenszerét. Az aktuálisan vetített filmeket a Cinema City oldalán tudjátok követni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.