Hirdetés

David Fincher masszív szerződést írt alá a Netflixnél

|

Nagyon úgy fest a dolog, hogy a streaming szolgáltató és Hollywood egyik legegyedibb rendezője megtalálták az összhangot.

Hirdetés

David Fincher legújabb filmjét, az Aranypolgár forgatókönyvírójára fókuszáló Manket a fél világ várja tűkön ülve, amiről az előzetes kritikák azt írják, hogy a rendező legszemélyesebb projektje is lett egyben. Ám nem ez az első eset, hogy Fincher valamilyen produkciót készített a legnagyobb streaming szolgáltatónak, azaz a Netflixnek, hiszen ne felejtsük el az utóbbi évek két legüdítőbb sorozatát, Love Death + Robots-ot és a Mindhuntert sem (utóbbi talán már nem is éri meg a harmadik évadot). Pontosan ezek miatt tűnik igen ésszerű döntésnek az, hogy Fincher aláírt egy többéves szerződést is a Netflixnél.

Hirdetés

A The Playlist számolt be arról első körben, hogy a rendező egész pontosan egy négyéves szerződést szignózott alá a szolgáltatónál. És ahogyan a hírek írják (és ahogyan ki is derül Fincher alábbi nyilatkozatából), ez egy masszívan exkluzív szerződésnek bizonyul, ám ha maga a Harcosok klubja, a Holtodiglan és a Hetedik direktora lépte meg mindezt, akkor nagy baj vagy a beskatulyázás esetleges fennállása nem lehet. Bővebben így beszélt a döntéséről Fincher:

"Igen, egy nagyon exkluzív, négyéves szerződést kötöttem a Netflixszel… És a Mank fogadtatásán fog az múlni, hogy én vagy ilyen szégyenlősen fogom mindig megkérdezni, mit készíthetek majd el, vagy felveszem ezt az arrogáns seggfej stílust, akinek létszüksége, hogy minden filmet fekete-fehérben forgasson le. [nevet] Nem, amúgy nem. Én azért vagyok itt, hogy tartalommal szolgáljak nekik - jelentsen ez bármit is -, hogy bevonzzak nézőket azzal a kisszeletnyi népszerűségemmel is."

Fincher egyébiránt még a szebb napokat is látott Kártyavár sorozatból is rendezett két epizódot, és a decemberben érkező Manken kívül a Love Death + Robots második évadán ügyködik éppen. Minden új projektjét nagyon várjuk, reméljük, továbbra sem fog csalódást okozni. Ti mit gondoltok, jó ötlet volt aláírnia ezt a szerződést?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.