Hirdetés

Elvarázsoltak minket a legendás állatok - Box Office

|

Kasszát robbant a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei, a Bohém rapszódiára pedig még mindig özönlenek a nézők - ez derül ki a hazai jegybevételek statisztikájából.

Hirdetés

A nagy stúdiók általában a nyitóhétvégén várják a legtöbbet a filmjüktől, ami a csütörtöki mozikba kerülés után ezen időszak alatt hozza a legtöbb pénzt, illetve ez alapján szokták megítélni, siker elé néz-e az alkotás, avagy a bukásra esélyes. A magyarországi jegybevétel nem igen határozza meg egy film sorsát se, viszont pontos képet fest arról, mire kíváncsiak igazán idehaza a mozilátogatók.

Hirdetés

A Filmforgalmazók Egyesületének statisztikái szerint a múlt héten mozikba került Legendás állatok: Grindelwald bűntetteire 114 839 Harry Potter rajongó és egyéb kíváncsiskodó ült be. A film az Egyesült Államokban alulmúlta az előzményét a bevétel tekintetében, nálunk viszont még többen is voltak rá kíváncsiak, hiszen a Legendás állatok és megfigyelésük ugyanezen időszak alatt 107 123 nézőt csalogatott be.

Emellett továbbra is hatalmas tömegek özönlenek meghallgatni a Queen nótákat, a Bohém rapszódia újabb 61 671 nézőt szerzett, ezzel túllépte a 300 ezret. A felkapott francia színész, Omar Sy főszereplésével érkezett A belleville-i zsaru francia vígjátékra nem volt kifejezetten nagy érdeklődés, tízezren váltottak rá jegyet.

Emellett a hazai alkotások folyamatosan tornásszák felfele a nézőszámaikat: az X - A rendszerből törölve túllépte a 30 ezret, a Nyitva már hajszálnyira áll az 50 ezer látogatótól, az Egy nap elérte a 14 ezret, a Napszállta pedig stagnálni látszik a maga 46 ezres nézettségével, aminél minden bizonnyal többet várhatott a forgalmazó, tekintve, hogy az Oscar-díjnyertes rendezőnk új filmjéről van szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.