Hirdetés

Érkezik a Superman: Red Son animációs film?

|

Úgy tűnik, hogy van még remény az Elseworld-ben játszódó Superman projekt megvalósítására.

Hirdetés

Azt hiszem Bruce Timm neve aligha igényel tüzetesebb bemutatást, az ő nevéhez fűződik ugyanis sokunk meghatározó gyerekkori élménye, a sokszorosan Emmy-díjazott Batman: The Animated Series.

Hirdetés

Ugye korábban már mi magunk is beszámoltunk arról, hogy a Kong: Koponya-szigetet is jegyző Jordan Vogt-Roberts szívesen vászonra vinné az Old Man Loganért is felelős Mark Millar Elseworlds történetét, a Superman: Red Son-t. Akkor (és talán azóta is) a projekt ötletét szemlátomást elég visszafogottan fogadták az illetékesek, azonban ennek még közel sem kell kapásból az adaptáció tiszavirág életét borítékolnia.

Történt ugyanis, hogy a bevezetőben is említett Timm, a Comicbook.com-nak elejtette, hogy a következő animációs projekt, melyet szívesen tető alá hozna nem más, mint a Superman: Red Son, vagy ahogyan azt a korábbi magyar fordításokból sokan ismerhetik: a Vörös Nap. Az io9 értesülései szerint, az egész estés rajzfilmnek csupán csak a digitális és Blu-ray formátumban hamarosan debütáló, Gotham By Gaslight visszafogott sikere szabhat majd gátat. Azért azt gyorsan tegyük is hozzá, hogy a DC animációs filmjeire szerencsére közel sem jellemzőek a kínos elhasalások, úgyhogy mindenképpen van okunk bizakodni.


Addig pedig itt lesz nekünk a tavalyi Batman and Harley Quinn, a februárban kereskedelmi forgalomban is debütáló Gotham By Gaslight, a szintén ez évre beharangozott Death of Superman, valamint a szintén valamikor idén érkező Suicide Squad: Hell To Pay is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.