Hirdetés

Ezek a színésznők esélyesek Macskanő szerepére a The Batmanben

|

Matt Reeves keresi a tökéletes színésznőt Selina Kyle karakteréhez.

Hirdetés

Egy ideje nem tudni, mi a helyzet Matt Reeves önálló Batman filmjével, hiszen amennyire csak lehet, titokban tartanak mindent a projekttel kapcsolatban. Viszont az nemrégiben kiderült, mekkora rá az esély, hogy Robert Pattinson Denevérembere és Joaquin Phoenix Jokere összefutnak-e ebben az új filmben, de azon kívül mindenki csendben van. Egészen mostanáig, hiszen a castingfolyamat kellős közepén több forrás is beszámolt róla, hogy mely afroamerikai színésznők közül kerülhet ki Selina Kyle, azaz a Macskanő szerepe.

Hirdetés

A lista több okból is érdekes, hiszen egyrészről csak színes bőrű színészt keresnek a szerepre (ami tegyük hozzá, egyáltalán nem baj, sőt ha jól tudják megírni a karaktert, akkor még üde színfolttá is válhat), másrészről pedig két olyan név is előkelő helyet foglal el ebben a felsorolásban, akik már leszerződtek a konkurens céghez, a Marvelhez. Ez a kettő Lupita Nyong'o (Fekete Párduc, Mi) és Tessa Thompson (Thor: Ragnarök, Creed), vagyis Nakia és Valkűr. Mindkét színésznő már többször is bebizonyította, hogy nagyon értik ezt a szakmát, szóval ha egyikük kapná meg a szerepet, jól tudnánk, hogy biztos kézben lenne.

Rajtuk kívül a másik három színésznő Logan Browing (A tökéletesség), Gugu Mbatha-Raw (A Szépség és a Szörnyeteg), valamint Alexandra Shipp (Kszi, Simon, X-Men: Sötét Főnix). Őket kevésbé ismeri a nagyközönség, viszont bőven van bennük potenciál, hogy egy jó Macskanőt hozzanak. Az ügyben döntés még nem született, de ahogyan az lenni szokott, persze arra is van esély, hogy végül valaki egészen mást választ Reeves.

Szerintetek ki lenne a legjobb Macskanő az új Batman-filmben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.