Hirdetés

Zoe Saldana örülne, ha Gamora gonoszként térne vissza A galaxis őrzői 3-ban

|

A színésznő szívesen látná karakterét a rosszak oldalán.

Hirdetés

A hír spoilereket tartalmaz a Bosszúállók: Végtelen háborúra és a Végjátékra nézve!

Most, hogy belengedezett a mozikba a Pókember: Idegenben, hivatalosan is lezárásra került a Marvel Filmes Univerzum harmadik fázisa, a jövőt pedig továbbra is homály fedi, hiszen a negyedik fázis filmjeit még mindig nem jelentette be a Marvel. Annyi azonban biztos, hogy jövőre érkezik a Fekete Özvegy-film, valamint, hogy végül mégis James Gunn rendezésében készül el A galaxis őrzői harmadik része, amelyben valószínűleg a Gamorát alakító Zoe Saldana is visszatér, aki szívesen vállalná az antagonista szerepét.

Hirdetés

A színésznő az ACE Comic-Conon beszélt arról, hogy mit gondol a karaktere jövőjéről, aki egy igen kényes szituációba került, hiszen bár meghalt a Végtelen háborúban, a Végjátékban mégis visszatért mint a múltbéli önmaga, és a jelenben ragadt, azonban fogalma sincs arról, hogy kik azok a Galaxis őrzői:

Minden azon múlik, hogy a Marvel és James Gunn mit is szeretne kezdeni a Galaxis őrzőivel és Gamora történetével. Egy részem persze azt szeretné, hogy visszamenjen, visszataláljon az Őrzőkhöz. A másik részem viszont szívesen megismerné Gamora gonosz oldalát is. Hiszen ezt még nem igazán láthattuk annak ellenére, hogy Ő számít a leghalálosabb nőnek és bérgyilkosnak az egész galaxisban. Szóval szívesen megnézném, hogy ez miként nézne ki, már csak azért is, mert így a karakter új rétegeivel tudnék dolgozni. De igen, szeretném, hogy visszamenjen a csapathoz.

Mindenképp izgalmas fordulatokat és konfliktust eredményezne, ha Gamora lenne a film főgonosza, hiszen ez komoly próba elé állítaná Űrlordékat, de meglátjuk majd, hogy miként dönt Gunn a karakter sorsáról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.