Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered 2010 filmjeit?

|

Szerintetek megbillen a pörgő totem? Ti legyőznétek Ramona exeit? Vagy valami nektek is "belemegy" a szemetekbe a Toy Story 3 végén?

Hirdetés

Új évtized, régi szokások. Magunk mögött hagyva a 2000-es évek újító és kísérletező éráját, belépünk 2010-be. Amellett, hogy rohamosan haladunk előre és fogyatkoznak az évek (mindjárt elérjük 2021-et, nem lesz több évszámos kvíz... <pánik-pánik>), egyre inkább azt látni, hogy többen töltitek ki a kvízeket és többen találjátok el a helyes válaszokat. Továbbra is próbáljuk úgy felépíteni ezeket a kérdéssorokat, hogy a könnyű és nehéz kérdések váltsák egymást, de ahogy láttátok, nem vetjük meg a hülyeségeket és a poénokat sem. Ha ezeket a helyén tudjátok kezelni, akkor örülünk neki és nagyon köszönjük.

Hirdetés

2010, vagyis Hollywood egyik ünnepelt rendezője, Christopher Nolan újabb filmmel jelentkezett - hasonlóan 2000-hez (Memento) és 2020-hoz (Tenet). Az Eredet máig az egyik legnépszerűbb "agyalós" blockbuster, de az évből nemcsak erre, hanem egy gyönyörű lezárásra is emlékezhetünk. A Toy Story 3 fenomenális lett, ahogy a Viharsziget, a 127 óra, a Scott Pilgrim a világ ellen, a Social Network: A közösségi háló és a Fekete hattyú is. De talán többeknek is mond valamit, ha megemlítünk olyan filmeket még, mint a The Expendables: A feláldozhatók, az Engedj be!, a Kick/Ass (szigorúan az angol címet említve), az Animal Kingdom vagy épp a The Fighter: A harcos.

Kommentben nyugodtan (vagy nyugtalanul - rátok bízzuk) írjátok le, melyik 2010-es filmet nem szabadna kihagynia egy filmkedvelő embernek sem.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.