Hirdetés

Mark Hamill a Star Wars kifáradásáról beszélt

|

Vajon igaza van a színésznek, vagy csak olajat önt a tűzre?

Hirdetés

A mai nap elkezdődött a Star Wars Celebration 2019 eseménysorozat, melynek keretén belül helyi idő szerint este 6 órától kerül megrendezésre az Episode IX. panel, ahol valószínűleg leleplezik a film címét, és végre megkaphatjuk az első teaser trailert is róla. Annyi azonban már most biztos, hogy J.J. Abrams hatalmas feladat előtt áll a filmmel, hiszen Az utolsó Jedik óta sosem látott megosztottság uralkodik a rajongók között, így pedig jóval nehezebb mindkét fél elvárásait kielégíteni. Ráadásul sokan úgy érzik kezd elfáradni a sorozat, mellyel maga Mark Hamill is egyet ért.

Hirdetés

Erről egy nemrég készült interjúban beszélt, amelyben őszintén kifejtette gondolatait a franchise jelenlegi állapotáról. Elmondta, hogy ő maga is mérlegelte a kifáradásnak a lehetőségét, és szerinte nagyon is valóságos ez a probléma:

Nem fogom megmondani nekik, hogy miként kell működtetni az üzletüket. De lehetséges-e a Star Wars franchise elfáradásáról beszélni? Szerintem nagyon is, hiszen egy bizonyos mértékig ezt én magam is tapasztaltam. Viszont ők sohasem hallgatták meg az ötleteimet.

Hogy ezalatt pontosan mire is gondolt Hamill azt nem fejtette ki, viszont abban talán mindenki egyet ért, hogy a franchise valóban nem most jár a karrierjének csúcsán. Miután a Solo csöppet sem azokat a számokat hozta, mint amit a Disney valószínűleg elvárt volna, a stúdió szép csendben takarításba kezdett, és megszabadult az olyan projektektől, melyek még csak a fejlesztések korai szakaszában jártak (gondolunk itt például a régóta várt Boba Fett, valamint az Obi-Wan filmekre).

Emellett azt is tudjuk, hogy nem csak Rian Johnson dolgozik saját trilógián, de a Trónok harca két készítője, W.B. Weiss és David Benioff is a messzi-messzi galaxisba látogatnak hasonló feladattal. Mindezekkel, és a decemberben érkező Episode IX-cel együtt pedig könnyen megeshet, hogy néhány rajongónak már tényleg túl sok lesz a jóból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.