Hirdetés

Tíz esélyesre szűkült a 2018-as Oscar legjobb vizuális effektek kategóriája

|

Eleinte húsz film volt versenyben azért, hogy elvihesse a következő Oscar-gálán a legjobb vizuális effektusokért járó szobrocskát, azonban az Akadémia most megfelezte a listát és így több olyan alkotás is kimaradt, ami talán meglepő lehet.

Hirdetés

A jelöltek végső listáját csak 2018. január 23-án hirdetik ki, addig viszont izgatottan találgathatjuk, hogy vajon az Akadémia szerint mely öt film az, amelyek a látvány terén a legjobbnak bizonyulnak szerintük.

Hirdetés

December elején még húsz nevet számlált a legjobb vizuális effektek kategóriájának listája, azonban az esélyesek száma most megfeleződött, ezzel pedig kiesett pár olyan cím is, amiket sokan biztos befutónak tartottak. Ilyen például a Wonder Woman, A Szépség és a Szörnyeteg, Az Igazság Ligája vagy éppen a Thor: Ragnarök. Persze így is van még pár versenyben lévő nagyágyú: 

A galaxis őrzői vol. 2.
A majmok bolygója: Háború
A víz érintése
Alien: Covenant
Dunkirk
Kong: Koponya-sziget
Okja
Star Wars: Az utolsó Jedik
Szárnyas fejvadász 2049
Valerian és az ezer bolygó városa

Ha tippelnünk kellene, akkor azt mondanánk, hogy A galaxis őrzői folytatás, A majmok bolygója: Háború, a Star Wars: Az utolsó Jedik, a Szárnyas fejvadász 2049 és a Valerian kerülnek majd be a Top 5-be, de a Dunkirk és A víz érintése is okozhatnak meglepetést. Szerintetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.