Hirdetés

Pierce Brosnan szerint a világ megérett egy női 007-es ügynökre

|

Az egykori James Bond nyíltan és őszintén beszélt a karakter nemváltásáról.

Hirdetés

Még érezni annak a gigászi félreértésnek és a fejlett emberi olvasottságnak az utóhatását, hogy az ikonikus 007-es ügynök, vagyis maga James Bond nemcsak hogy nő lesz az elkövetkező filmekben, hanem még fekete is. Persze ha valaki picit is utánaolvasott a dolognak, akkor kiderült, hogy ez így egyáltalán nem igaz, hiszen nem James Bond lenne fekete nő, hanem a 007-es titulus. Viszont ez már lecsengeni látszik, ahogy az olyan híresztelések is, hogy a Deadpool és a Firefly: A szentjánosbogár imádnivaló színésze, Morena Baccarin elvállalná a női dupla nullás szerepét, Rachel Weisz köszöni szépen, nem pályázik rá, vagy hogy a Valerian és az ezer bolygó városa és a Carnival Row sztárja, Cara Delevingne is versenybe száll az említett karakterért.

Hirdetés

A minap viszont újra fellángolt ez a téma, hiszen a The Hollywood Reporternek adott interjújában az egykori Martini-király, az ötödik James Bond a sorban, vagyis Pierce Brosnan azt nyilatkozta, hogy ő és szerinte a világ is megérett egy női 007-es ügynökre. Állítását azzal támasztotta alá, hogy annak ellenére, hogy nagyon tiszteli a regényíró Ian Fleminget és azt is, hogy hogyan keltette életre ezt a karaktert, elmondása szerint a világ, a nézők durván 60 éve folyamatosan ezt a férfi szereplőt nézik a nagyvásznon, és egy kis vérfrissítés nagyon jót tenne ezeknek a filmeknek.

Brosnan arra a kérdésre, hogy rögvest le is cserélné a meglévő Daniel Craiget egy női ügynökre, bővebben ezt válaszolta:

"Igen! Azt gondolom, hogy ezeket a manusokat nézzük már több mint 40 éve ebben a szerepben. Tűnés már onnan, hapsikáim, hadd legyen egy nő most ez a karakter. Azt gondolom, ez tényleg vérpezsdítő lenne, tényleg izgalmas. (…) Viszont egyáltalán nem hiszem, hogy ebbe bele fognak menni a Broccolik [a James Bond-filmek producerei - szerk.]. Nem gondolom, hogy ez az ő felügyeletük alatt fog megtörténni."

A színész annak ellenére, hogy ezen filmeknek köszönheti, hogy a fél világ megismerhette a nevét, nyíltan és őszintén beszél a 007-es mozik producereiről. A megboldogult Albert R. Broccoli után a lánya, Barbara Broccoli és mostohafia, Michael G. Wilson lettek a főbb producerek, akik még anno nyilatkozták, hogy soha nem engednék, hogy a 007-es ügynök egy nő legyen.

Ti mit gondoltok; Brosnannek igaza van?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.