Hirdetés

A Sonic és az új Bad Boys is hamarabb lesz elérhető online

|

A kék sündisznó szuperszonikus kalandjai mellett a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk is az online felületre költözik.

Hirdetés

Akarva-akaratlanul, de ki kell mondjuk: a COVID-19 vírus terjedése miatti egészségügyi intézkedések egy újabb szöget verhettek be a mozik koporsójába. Nem elég az, hogy sok stúdió fél- vagy akár egy évvel is eltolták az alkotásaik debütálását, de számoltunk be már olyan hírről is, hogy határozatlan ideig visszavonták a naptári megjelenéseket (például az új Fűrész film esetében). Ezek mellett frissen vagy az év elején mozikba került filmek látnak folyamatosan napvilágot digitálisan, az online felületeken (Ragadozó madarak, Úriemberek, Bloodshot, A láthatatlan ember stb.), és ezek táborát fogja erősíteni két új alkotás is, nevezetesen a januári Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk és a Sonic: A sündisznó.

Hirdetés

Mind a harmadik Bad Boys-film, mind pedig a Sonic még ebben a hónapban, márciusban elérhetőek lesznek online, mindkettő 31-én fog elstartolni a digitális platformokon. A Mindörökké rosszfiúk január 16-án nyitott a hazai mozikban, a Sonic pedig durván egy hónappal később, február 13-án. Hogy ez a hazai szinkronos kiadásokra is hatással lesz-e, az egyelőre nem tudjuk. 

Mellettük már nézhetőek olyan alkotások is, mint a Disney legújabb animációs filmje, az Előre vagy éppen a Vadászat, de erre a sorsa fog jutni az igencsak gyötrelmes kritikákat kapott Robert Downey Jr.-féle Dolittle is.

Ti tervezitek valamelyiket újra vagy elsőnek megnézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.