Hirdetés

Szavazz: melyik decemberi filmet várod a legjobban?

|

Morog a Grincs, belovagol az új Robin Hood, animált a Pókember, Aquaman önállóan lubickol, Mary Poppins visszatér, Űrdongó begurul, a városok pedig ragadoznak. De melyiket várjuk a leginkább?

Hirdetés

Ahogy a 2018-as nagy filmes premiernaptárunkban is figyelemmel követhettétek, a decemberi felhozatal bizony számos izgalmas újdonságot tartogat a mozirajongók számára, de ez cseppet sem meglepő, hiszen közelednek az ünnepek, amely kiemelt időszaknak számít a forgalmazóknál. 

Hirdetés

Az év utolsó hónapját több szempontból is nagy érdeklődéssel várjuk. Egyrészt a magyar filmgyártás több projekttel is képviselteti magát a kínálatban (mint a BÚÉK komédia, a Lengemesék 2, a Stanislaw Lem regény alapján készülő Az Úr hangja és Reisz Gábor újdonsága, a Rossz versek), másrészt a blockbusterek sem maradnak ki a szórásból (jön a Grincs, a Robin Hood, az Aquaman, az Űrdongó és a Ragadozó városok), harmadrészt pedig olyan különlegességekre is becsücsülhetünk majd, mint a Mirai - Lány a jövőből és a Pókember: Irány a Pókverzum. Ti melyiket szeretnétek a legjobban látni közülük?

Kommentben várjuk a kívánságlistákat is, hogy mikre fogtok biztosan beülni a következő hónapban. (A fenti lista csak tájékoztatójellegű, a benne szereplő filmek premierje bármikor változhat vagy akár át is csúszhat jövőre.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.