Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb augusztusi film?

|

Karmolt a Hobbs & Shaw? Mókás volt az Angry Birds 2? Elvarázsolt a Volt egyszer egy Hollywood? Kiégetett a Jó srácok? Beütött az Aki bújt? Áruld el, hogy melyik tetszett a legjobban augusztusban!

Hirdetés

Számos izgalmas premier került moziba 2019. augusztusában, így nehéz eldönteni, hogy a tetemes mennyiségű bemutató közül melyik volt a legjobb (kivéve, ha valaki Tarantino rajongó, akkor egyértelmű), viszont mi mégis arra kérünk titeket, hogy segítsetek eldönteni. 

Hirdetés

A hónapot rögtön egy blockbuster a Halálos iramban: Hobbs & Shaw nyitotta, amelyet ugyanazon a napon a Norm, az északi 2 követett, egy héttel később pedig egy másik animációs film, az Angry Birds 2 próbálta bevonzani a gyerkőcöket. A legnagyobb elégedettséget számunkra egyértelműen a hónap közepén bemutatkozó Volt egyszer egy Hollywood szolgáltatta, amelyet egy könnyedebb, fiatalokkal megtűzdelt vígjátékkal, a Jó srácokkal öblítettünk le. Csupán egy hét kellett hozzá, hogy A bűn királynői lehozzon minket az életről, de szerencsére az ugyanakkor debütáló Aki bújt többé-kevésbé vissza is hozta az életkedvünket. A hónap végén lamentáltunk kicsit a Támadás a Fehér Ház ellen 3 minőségén is, de ettől még simán lehet, hogy ti teljesen másképp gondoljátok, mint mi. Ezért kérjük, hogy szavazzatok, szerintetek melyik volt az augusztusi felhozatal legjobbja?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.