Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb decemberi film?

|

A decemberi felhozatal olyan filmekkel próbálta apasztani a pénztárcánkat, mint a Star Wars: Skywalker kora, a Jumanji: A következő szerint, a Macskák, a Kémesítve, A két pápa és a Fekete karácsony. De melyik volt a legjobb közülük?

Hirdetés

2019 decemberével nem csupán az évet, hanem egy évtizedet is búcsúztattunk, és bár a felhozatal nem volt olyan erős, mint amilyenre számítottunk, azért így sem unatkozott az, aki a mozikban ütötte el a szabadidejét. Számos bemutatóra került sor, mi pedig arra kérünk titeket, hogy segítsetek dönteni.

Hirdetés

A hónapot rögtön olyan alkotások nyitották, mint a Léghajósok, az Élősködők, a Seveled és az Akik már nem öregszenek meg, majd átnyergeltünk a horrorokhoz és kalandfilmekhez, hiszen a Fekete karácsony és a Jumanji: A következő szint következtek a sorban. A Netflix nem csak novemberben gondoskodott róla, hogy a hazai mozikban is jelen legyenek, decemberben ugyanis A két pápát tették nézhetővé nagyvásznon, amely egy héttel előzte meg a Star Wars: Skywalker korát és a Shaun, a bárány és a farmonkívülit. Végül olyan premierekkel zártuk az évet, mint a Kémesítve, a Macskák, a Portré a lángoló fiatal lányról, a Különleges életek és a Jexi - Túl okos telefon. Szerintetek melyik volt a decemberi felhozatal legjobbja?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.