Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb júliusi film?

|

Bőven volt idő bepótolni a júliusi filmfelhozatalt, ezért a ti véleményeteket kérdezzük: szerintetek melyik volt az előző hónap legjobb premierje?

Hirdetés

Amikor június végén megkérdeztük, hogy melyik júliusi filmet várjátok a legjobban, az élen nem meglepő módon a Hangya és a Darázs végzett, a második A hihetetlen család 2 lett, a harmadik helyet pedig (egy hajszálnyi előnnyel) az Escobar happolta el a Hotel Transylvania 3 és a Felhőkarcoló elől. 

Hirdetés

Most azonban elérkezett az idő, hogy megtudakoljuk tőletek, vajon melyik filmet szerettétek a legjobban 2018. júliusában. A Hangya és a Darázs varázsolt el titeket? Esetleg a régóta várt A hihetetlen család 2? A Mamma Mia! Sose hagyjuk abba dobogtatta meg a szíveteket, a Felhőkarcoló nyűgözött le vagy netalántán a Hotel Transylvania 3. végzett az élén? Persze mozikba kerültek olyan érdekes projektek is, mint a Sodródás, a Haverok harca és az Escobar, szóval nem egyszerű választani, mi most mégis ezt kérjük tőletek: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.