Hirdetés

Szavazz: melyik júliusi filmet várod a legjobban?

|

A július elsősorban a fiatalokat megcélzó filmekről fog szólni, de lesznek drámaibb projektek is, így a ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak: melyiket várjátok a legjobban a várható felhozatalból?

Hirdetés

A június nem szenvedett hiányt remek filmekben - gondoljunk csak az Örökségre, az Egy fantasztikus nőre vagy a Kszi, Simonra -, de előreláthatóan júliusban sem fogunk unatkozni, hiszen többek között sok évnyi kihagyás után visszatérnek Irdatlanék, folytatódik a Mamma Mia és a Hotel Transylvania,  Dwayne Johnson tol egy Die Hardot, valamint bemutatkozik a következő Marvel film is. 

Hirdetés

2018. júliusa tehát animációs filmek tekintetében mindenképpen erős lesz, hiszen ebben a hónapban látogathatnak el a gyerkőcök és gyermeklelkű felnőttek A hihetetlen család 2-re és a Hotel Transylvania 3-ra is, míg a szuperhősadagot ezúttal a Hangya szállítja a rajongóknak a Darázzsal kiegészülve. Nem lesz hiány vígjátékból sem, így a Mamma Mia! régóta várt folytatása mellett azt a komédiát is láthatjuk a Haverok harca képében, amelynek forgatásán Jeremy Renner eltörte mindkét kezét. Persze aki túlélésre vágyik, az sem fog csalódni, hiszen Dwayne Johnson életét egy felhőkarcoló (Felhőkarcoló), Shailene Woodley-ét egy hajó (Sodródás), Javier Bardemét pedig a hatalmi harcok (Escobar) keserítik meg. Ti melyiket várjátok a legjobban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.