Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb film 2022 augusztusában?

|

Az uborkaszezon még tartott a nyár utolsó hónapjában, így kiemelt premiereket nem nagyon kaptunk, de azért Brad Pitt, Oscar Isaac, Jordan Peele, Samuel L. Jackson és Thuróczy Szabolcs beköszöntek szórakoztatni.

Hirdetés

A nyár elején még csak-csak befutott egy blockbuster, de a végére a forgalmazók kifogytak a szuflából, így elérkezett a "kisebb" bemutatók ideje. Akciófilmek, magyar alkotások és animációs darabok váltották egymást, de befért a kínálatba egy-két romantikus film és thriller is, sőt még a focirajongók is örülhettek. De vajon melyik tetszett a nézőknek a leginkább? Segítsetek eldönteni!

Hirdetés

A hónapot rögtön Brad Pitt halálos szerelvénye (A gyilkos járat) és egy Mucsi Zoltánt is felvonultató, hazai tini-vígjáték (Együtt kezdtük) indította el, a folytatásban pedig Idris Elba egy oroszlánnal (Fenevad) Oscar Isaac pedig a kártyákkal (Svindler) zsonglőrködött. Augusztus közepét Jordan Peele újdonsága (Nem) uralta, de rengetegen voltak kíváncsiak egy bestseller adaptációjára (Ahol a folyami rákok énekelnek) és valószínűleg Zlatan Ibrahimovic filmje (Nevem Zlatan) is megmozgatott pár embert. A hónap végét a Miután-széria befejező része (Miután boldogok leszünk), a Thuróczy Szabolcs nevével fémjelzett "csupaszív vígjáték" (Szia Életem!) és a Samuel L. Jackson szinkronjával készült animációs cucc (Tomboló blöki) zárta. Szavazni alább tudtok: 

Kommentben természetesen örömmel várjuk, hogy kifejtsétek, melyik filmre miért voksoltatok!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.