Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb film 2022 márciusában?

|

Új filmmel jelentkezett többek között Robert Pattinson, Joaquin Phoenix, Antonio Banderas és Jared Leto is, de hogy melyik alkotás volt a legkiválóbb, azt nektek kell eldönteni.

Hirdetés

Márciusban általában az Oscarra való felkészülésként több díjvárományos filmet is be szoktak mutatni, és nem volt ez másképp most sem, ennek köszönhetően a hazai nézőkhöz is eljutottak olyan különleges alkotások, mint a Menekülés, a Vezess helyettem vagy éppen a Licorice Pizza. Persze a díjvárományosok mellett újfent kaptunk blockbustereket, dokumentumfilmeket és animációs darabokat is, igencsak változatos volt a kínálat. 

Hirdetés

A hónapot Matt Reeves Batman filmje indította el, ami a kritikusok szerint remekül sikerült, mi is dicsértük. A Pirula panda esetében már kevésbé volt nagy az egyetértés a szerkesztőségben, de szeretjük a Pixart az ötletei miatt, akárcsak azt, hogy az általunk még a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon látott, elgondolkodtató produkció, a Menekülés megtalálta az utat a mozikba. Joaquin Phoenix egy fekete-fehér művel tért vissza (C'mon C'mon); újabb magyar film indult hódító útjára a Kilakoltatás képében; Antonio Banderas és Penélope Cruz a sikert hajszolták az Út a díjesőigben; bemutatták a legjobb idegen nyelvű film kategóriában Oscart-érdemlő Vezess helyettem című japán filmet és a gálán látványosan mellőzött Licorice Pizzát is; egy rakás jóútra térő bűnöző állatra fókuszált A rosszfiúk animációs film. A hónapot egy újabb Sony-képregényfilm, a Morbius zárta, amivel Jared Leto próbált meg beilleszkedni a vállalat Pókember-univerzumába.

Szerintetek melyik volt a márciusi felhozatal legjobbja?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.