Hirdetés

Toby Kebbell végzett Doom karakterével...

|

...azonban egy esetben megfontolná a visszatérést.

Hirdetés

Nem csak mi, de a Fox is nagy reményeket fűzött a 2015-ös Fantasztikus Négyes filmhez, azonban az alkotás minden várakozásunkat alulmúlta, és minden idők egyik legrosszabb képregényfilmje lett. A Josh Trank rendezte film katasztrofálisan szerepelt mind a kritikusoknál, mind a pénztáraknál. Hogy mi vezethetett az alkotás bukásához már sokan taglalták, ám mindezek ellenére a producer Simon Kinberg korábban azt nyilatkozta, hogy a Fox továbbra is tervezi, hogy elkészíti a folytatást.

Hirdetés

Az egyik színész azonban akkor sem lesz benne a folytatásban, ha a Fox zöld utat adna neki. Toby Kebbell (Dr. Doom) egy interjúban árulta el, hogy végzett a franchise-zal.. Azonban lenne egy dolog, ami vissza tudná csábítani a színészt. Lehet már ki is találtátok, mi az: bizony, a színész csak akkor térne vissza, ha a Marvel Stúdió és a Fox úgy dönt, megosztják Doom karakterének jogait pont úgy, ahogy jelenleg a Marvel és a Sony teszi Pókember kapcsán.

Ha lesz is folytatás, én nem leszek benne! Az igazság az, hogy Doom egy hihetetlenül jó főgonosz lehetett volna… De a stúdió minden áron bele akarta erőltetni a filmbe, és ez is lett a veszte. Pedig a karakternek össze kéne csapnia Thorral és Vasemberrel, de ehelyett elpazarolták a karakterben rejlő potenciált. Doom egy szörnyeteg, de az általam megformált Doom sajnos közel sem volt az. - nyilatkozta Kebbell.

De nem Ő lenne az első színész, aki csak arra vár, hogy a Marvel feltűnjön a láthatáron. Hugh Jackman (akinek a Logan lesz az utolsó Rozsomák-Farkas filmje) korábban elárulta, hogy ő is csak abban az esetben fontolná meg a visszatérését, ha a Fox és a Marvel stúdió megegyezne a jogok használatáról:

Ha ott lett volna ez az asztalomon, mikor meghoztam a döntést a "visszavonulásomról", akkor minden bizonnyal szünetet kértem volna, hogy jobban átgondoljam az egészet. Hiszen egy régi álmom válna valóra, ha együtt szerepelhetnék Hulkkal vagy Vasemberrel. - mondta Jackman.

Az ötlet a Fox és a Marvel közötti megállapodásról sokáig csak pletyka szinten volt a levegőben, hiszen senki sem hitte volna, hogy létrejöhet egy ilyen megegyezés, azonban a Marvel Stúdió és a Sony nem sokkal később rácáfolt mindenkire, és megosztották a Pókember univerzum megfilmesítési jogait.

Most pedig már ott tartunk, hogy a Hálószövő nem csak az MFU tagja, de hamarosan már a saját filmjével jelentkezik (Pókember: Hazatérés). Pókarc karakterénél pedig még csak pletykák sem voltak az olyan tárgyalásokról, melyek zajlottak a Fox - akik birtokolják a Fantasztikus Négyes és az X-Menek jogait - és a Marvel között. Tény, hogy a Fox rengeteg X-Men filmet tervez a jövőben, azonban a legutóbbi nyilatkozataik szerint továbbra sem állnak készen legalább az F4 jogainak lemondásáról. Nagy kár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.