Hirdetés

Vadiúj jeleneteket is láthatunk a Mortal Kombat színfalak mögötti videójában

|

Már nincs messze a premier.

Hirdetés

Hamarosan lepereg a hátralévő idő, ami elválaszt minket a várva várt Mortal Kombat-filmtől, amely az eddigi előzetesek alapján tényleg egy hamisítatlan MK élmény lesz a jól ismert karakterekkel, brutalitással és persze a kivégzésekkel. A premier közeledtével pedig a Warner most úgy látta jónak, ha egy újabb kedvcsinálót tesz közzé a filmről, amelyben nem csak új jeleneteket kapunk, de megszólal a film rendezője, Simon McQuoid, valamint az összes fontosabb karakter is.

Hirdetés

Az már biztos, hogy Scorpion (Hiroyuki Sanada - Bosszúállók: Végjáték), Sub-Zero (Joe Taslim - The Night Comes for Us), Raiden (Tadonobu Asano - Thor: Ragnarök), Sonya Blade (Jessica McNamee - Meg: Az őscápa), Kung Lao (Max Huang - Kingsman: A titkos szolgálat), Liu Kang (Ludi Lin - Black Mirror), Kano (Josh Lawson - Szexterápia), Jax (Mehcad Brooks - Született feleségek), Shang Tsung (Chin Han - A sötét lovag) és Mileena (Sisi Stringer - Bloody Hell) mind feltűnnek a történet egy pontján, de könnyen meglehet, hogy további karakterek is tiszteletüket teszik majd egy-egy rövid jelenet erejéig. A Mortal Kombat április 23-án érkezik a mozikba és az HBO Max-ra egy időben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.