Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb film 2021 decemberében?

|

Voltak itt éneklő állatok, daloló fiatalok, nagyívű pókkaland, háborúzó titkos ügynökök, visszatérő Neo, nagy piros kutya, robotizált Dan Stevens és zenés filmbe csöppenő Adam Driver is. De melyik volt a legjobb?

Hirdetés

Szerencsére a mozik decemberben is nyitva maradhattak, így újabb kiváló, megosztó vagy éppen csalódást keltő élményekkel gazdagodhattak az otthonról kimozduló filmrajongók. Kultikus franchise-ok kaptak új részt, számos magyar filmet mutattak be, animációs alkotások várták a gyerkőcöket és gyermeklelkű felnőtteket, indie ínyencségek illegették magukat a műsorban. 

Hirdetés

A hónapot többek között a slágereket felvonultató Énekelj! folytatása, Liam Neeson újabb akciózása, Steven Spielberg West Side Story adaptációja és egy magyar fantasy, az El a kezekkel a Papámtól! nyitotta, majd jött a Pókember: Nincs hazaút és letarolt mindent. Aki nem a hálószövőre volt kíváncsi, az megnézhette a Kingsman-filmek előzményét, a legújabb Mátrixot és a Clifford nevű nagy piros kutyát is. Voltak itt komolyabb témák is, a Legjobb tudomásom szerint például a nemi erőszakkal foglalkozott nem várt módon, az Én vagyok a te embered Dan Stevens segítségével beszélt az emberségről és párkapcsolatokról, az Annette pedig dalra fakasztotta Adam Drivert. Persze ennél több filmet mutattak be decemberben, a premiernaptárunkban tájékozódhattok a teljes listáról. 

Szerintetek melyik volt a decemberi felhozatal legjobbja?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.