Hirdetés

Folytatódhatnak az elkaszált Marvel sorozatok?

|

A Disney+-on éledhet újjá a Luke Cage, Iron Fist, vagy akár a Daredevil is.

Hirdetés

Elsőnek az Iron Fist, majd a Luke Cage, és végül sokunk kedvence, a Daredevil. Ilyen sorrendben kaptak kaszát a sorozatok, amit lehetséges, hogy a Punisher és a Jessica Jones is folytatni fog. De kis fényt látni az alagút végén, hiszen a Disney egyik fejese, Kevin Mayor legutóbbi nyilatkozatában arra apellált, hogy folytatódhatnak ezek a szériák. Csak éppen nem a Netflixen, hanem a hamarosan érkező Disney+-on.

 

Hirdetés

A korábbi hírek alapján a Disney nem akarta a saját streaming szolgáltatására áthozni a Defenders tagjait, ami nagyon úgy néz ki, hogy változni fog. Mayor, ha nem is teljesen kimondva, de megemlítette, hogy van arra esély, hogy folytatódni fognak ezek a Marvel szériák: 

Ezek nagyon magas kvalitású sorozatok. Még nem beszéltünk róla, de azt mondanám, hogy lehetséges. 

Ennek sokan örülnének, hiszen mind a Luke Cage, mind pedig a Daredevil elég közel került a nézők szívéhez, páratlan képregényadaptációk voltak. Arról, hogy meghagyják a sorozatok erőszakosságát, és az átlag Marvel-filmeknél magasabb korhatár besorolást, arról sajnos nem tudunk semmit.

Mi nagyon szurkolunk, hogy ez az elképzelés összejöjjön, hiszen ezen szériák megérdemlik a figyelmet. Előreláthatólag a jövőre érkező Punisher második és a Jessica Jones harmadik évadja után azok is átkerülnek majd a Disney felügyelete alá, viszont a Netflix-szel kötött szerződés lejárta csak 2020-ben fog bekövetkezni, szóval addig kell majd várni az esetleges folytatásokra.

Ti örülnétek, ha folytatódnának ezek a sorozatok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.