Hirdetés

Igazi akciózúzdát ígér Mary Elizabeth Winstead új filmje

|

Az előzetes alapján a Kate büszkén állhat be az Atomszőke mellé a sorba.

Hirdetés

Továbbra sem tudunk elrugaszkodni a John Wick-szülte akciófilmek futószalagon gyártásától. Nemrégiben Bob Odenkirk (Senki) mellett még Karen Gillan (Lőpor turmix) is becsatlakozott, és mindenkit IS lelőttek, leütöttek, elgyepáltak. Ezt a sort fogja (reméljük) színesíteni Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, Scott Pilgrim a világ ellen) is, aki összeállva a Netflixszel egy hasonló akciófilmbe fogott bele, mint amilyen anno volt Charlize Theron főszereplésével az Atomszőke. Az előzetes alapján pedig lehet benne bőven potenciál.

Hirdetés

A szimplán csak Kate-re keresztelt új akciózúzda Winstead karakterét teszi meg központi figurának, aki egy magának való, profi bérgyilkos. Mikor a Yakuza egyik oszlopos tagját kellene eltennie láb alól, megmérgezik és az orvosok szerint kevesebb, mint 15 órája maradt hátra. Ha pedig semmi vesztenivalója nem maradt, akkor Woody Harrelson segítségével vérgőzös bosszúba kezd bele és egyszemélyes hadseregként száll szembe a Yakuzával.

A Kate így papíron leírva egy elképesztően klisés és kiszámítható filmnek ígérkezik, de hasonlóan az első John Wickhez, nem ezen van a hangsúly. Az előzetes alapján elképesztően profi módon megkoreografált akciójelenetekben lehet részünk, amiket néha CGI-jal megoldott szcénák váltanak fel (pl. Kate autójának felborulása). Ha ehhez még hozzávesszük azt is, hogy Mary Elizabeth Winstead láthatóan lubickol ebben a "keménycsaj" karakterben, akkor egy élvezetes és szórakoztató másfél óra elé nézhetünk - persze ha semmilyen beleerőltetett, szükségtelen mélységet és mögöttes tartalmat nem adnak majd a filmnek. A Kate idén szeptember 10-én debütál majd a Netflixen.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.