Hirdetés

Russell Crowe híres ördögűzőként harcol a gonosszal a The Pope's Exorcist előzetesében

|

Az általa megformált valós személy életében több tízezer ördögűzést hajtott végre.

Hirdetés

Gabriel Amorth atya talán minden idők legismertebb és legtermékenyebb démonűzője volt. A Vatikán fő ördögűző papjaként 2016-ig (91 éves koráig) tevékenykedő Amorth élete során egyes adatok szerint több mint 100 ezer (!) ördög- és démonűzést hajtott végre, amelyekről rengeteg feljegyzést és emlékiratot készített, részletezve benne tapasztalatait a Sátánnal és az embereket gonoszságukban megragadó démonokkal való küzdelméről.

Ezek alapján készült a Sony legújabb horrorfilmje, a The Pope's Exorcist, amelyhez most befutott az első előzetes.

Hirdetés

A film egy olyan valós esetet dolgoz fel, amelyben Amorth atya (az ő bőrébe bújik Russell Crowe) egy fiatal fiú rémisztő démoni megszállása után nyomoz. Elmerülvén az ügyben azonban hamar egy évszázados összeesküvést leplez le, amelyet a Vatikán kétségbeesetten próbált eltitkolni - egészen idáig.

A rendezésért Julius Avery (Fenegyerek, Overlord, Szamaritánus) felelt Michael Petroni (A rítus) és Evan Spiliotopoulos (A szépség és a szörnyeteg, Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek) forgatókönyve alapján, akik alapul vették Amorth emlékiratait és feljegyzéseit is az esetről, valamint munkásságáról.

The Pope's Exorcist április 14-én érkezik a mozikba, fontosabb szerepben pedig feltűnik még Daniel Zovatto (Valami követ), Alex Essoe (Mise éjfélkor), Laurel Marsden (Ms. Marvel), Cornell S. John (Legendás állatok: Grindelwald bűntettei), Franco Nero (Django elszabadul) és Ralph Ineson (A boszorkány, Az északi).

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.