Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb novemberi film?

|

Volt itt színes-humoros Thor, kackiás bajszú Poirot, holtak földjére kalauzoló animációs mese, a DC hőseit összerántó csapatfilm, karácsonyozó anyák, marmaládét faló mackó, noir stílusba öltözött Budapest és Viszkis rablás is, de vajon melyik volt a nézők kedvence? Segítsetek kideríteni!

Hirdetés

A stúdiók novemberben is jelentős mennyiségű és minőségű premierrel készültek kifosztani a pénztárcánkat, a nyári szezon után általában ez is egy olyan időszak, amikor egyik ígéretes cím vetítéséről kijövünk és legszívesebben máris ülnék be a következőre - vagy ülünk is, már ha a körülmények engedik, ugyebár. 

Hirdetés

Természetesen az elmúlt hónapban is igyekeztünk minél több filmre eljutni és megírni róla a véleményünket (ami még mindig nem általános igazság vagy megkerülhetetlen tény, csak a mi szubjektív értékelésünk), így beszámoltunk a novembert nyitó Budapest Noirról, a Thor: Ragnarökről, a Gyilkosság az Orient Expresszről, a Rögtönzött szerelemről, a Megtorlásról, a Cocoról, a Hét nővérről, A Viszkisről (még interjút is készítettünk az egyik színésszel), a Paddington 2-ről és természetesen a régóta várt Az Igazság Ligájáról, amely megosztó lett. Számotokra melyik volt az abszolút kedvenc? Tegyétek le a voksotokat valamelyik mellett: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.