Hirdetés

Fontos információk érkeztek a Doctor Strange folytatása felől

|

Nemcsak a forgatás fejeződik be hamarosan, de az új logó is felfedésre került.

Hirdetés

Örömteli hír érkezett a Marvel egyik legjobban várt jövőbeli projektje, a Doctor Strange in the Multiverse of Madness felől. A hónapok óta tartó forgatás ugyanis hamarosan a végéhez ér, és utána már "csak" az utómunkálatok várnak az alkotásra, vagyis jelenleg minden az ütemterv szerint halad.

Hirdetés

Erről a Marvel stúdió elnöke, Kevin Feige beszélt nemrég egy vele készült interjúban, amely során elmondta, hogy jelenleg Londonban tartózkodik, ahol a Doctor Strange 2 munkálatainak utolsó hetét felügyeli. A webkamerás beszélgetés során pedig Feige baseballsapkáját is megcsodálhatjuk, amin a jelek szerint a film vadiúj logója virít teljes valójában. 

A koronavírus miatt nem volt zökkenőmentes a film elkészülte, hiszen eredetileg 2020 májusában kezdődött volna a forgatás, ezt azonban akkor az év végére kellett halasztania a stúdiónak. Majd idén év elején is állt a forgatás hetekig, amikor a megbetegedések száma növekedésnek indult Nagy-Britanniában. Ezek miatt pedig az eredeti 2021 májusi premierdátum is tarthatatlanná vált, így a filmet először 2021 novemberére, majd végül 2022. március 25-re tolták, ami most már talán tényleg a végleges dátum marad. 

Meglepő módon a filmről semmi komolyabb szivárgás nem történt még, így csak találgatni tudunk, hogy miről fog szólni a történet. Annyi azonban kiderült már, hogy szoros kapcsolat fűzi majd nem csak a WandaVision-höz, de a következő Pókember-filmhez és a Loki-sorozathoz is. A rendezésért Sam Raimi felel majd, Benedict Cumberbatch és Elizabeth Olsen mellett pedig feltűnik még az első részből Benedict Wong (Wong), Rachel McAdams (Christine Palmer) és Chiwetel Ejiofor (Mordo) is, akikhez újoncként csatlakozik Xochitl Gomez, mint az idősíkok közötti utazásra képes America Chavez

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.