Hirdetés

Új címet és premierdátumot kapott a Kingsman-előzményfilm!

|

Ezek mellett pedig egy rövid szinopszis is érkezett a történetről.

Hirdetés

Bár az első részhez nem sikerült felérnie, azért ígyis volt annyira sikeres a Kingsman: Az Aranykörhogy a mindkét részt író és rendező Matthew Vaughn tovább bővítse az univerzumot, hiszen saját elmondása szerint még rengeteg ötlete van a világgal kapcsolatban. Ezek közül az egyik egy előzményfilm formájában valósul meg, melyet mostantól a The King's Man címen kell majd keresni.

Hirdetés

A történetről annyit érdemes tudni, hogy a fiktív titkosszolgálat megalakulását fogja elmesélni az 1900-as évek elején, ezáltal pedig a két korábbi film főszereplője, Taron Egerton és Colin Firth ezúttal kimaradnak a kalandból. Vaughn emellett korábban azt is elárulta, hogy az előző két filmmel ellentétben ez sokkal inkább lesz egy dráma, mint egy kém thriller. A hivatalos szinopszis szerint:

Amikor a történelem leghírhedtebb zsarnokai és legnagyobb bűnözőzsenijei összegyűlnek, hogy háborút indítsanak és milliókat pusztítsanak el, csak egyetlen ember képes arra, hogy az idővel kell versenyt futva megállítsa őket.

Ha pedig ez még nem lenne elég, akkor csak vessünk egy pillantást a szereplők listájára, hiszen egy igazi all-star csapatot sikerült a rendezőnek összeverbuválnia: a főszereplő Harris Dickinson (Trust) és Ralph Fiennes (Grand Budapest Hotel, Schindler listája) mellett ugyanis feltűnik még Aaron Taylor-Johnson (Ha/Ver), Gemma Arterton (Boszorkányvadászok), Liam Neeson (Elrabolva), Tom Hollander (A Karib-tenger kalózai 2-3, Bohém rapszódia), Daniel Brühl (Hajsza a győzelemért), Charles Dance (Trónok harca), Matthew Goode (Watchmen), Djimon Hounsou (Véres gyémán, A galaxis őrzői), Stanley Tucci (Spotlight, Az ördög Pradát visel) és Rhys Ifans (A csodálatos Pókember).

A The King's Man 2020. februárjában érkezik a mozikba. Ti várjátok a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.