Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered a The Boys-t?

|

Oi, Cunt!

Hirdetés

Sokunk nagy örömére nem csupán elkezdődtek a The Boys 4. évadának előkészületei, de még egy olyan színész is csatlakozott az új szezonhoz, aki láttán még a rajongók szemöldöke is homlokközépig érhet - pozitív értelemben persze. Ugyanis a The Walking Deadből, a Watchmen: Az őrzőkből vagy éppen az Odaátból is ismert Jeffrey Dean Morgan fogja tiszteletét tenni az Amazon sorozatában. Emiatt (és persze amiatt is, mert eddig nem csináltunk) egy tematikus, 10+1 kérdéses kvízzel rukkoltunk elő számotokra!

Hirdetés

Nem titok, hogy mi nagyon szeretjük a The Boys sorozatot, ami kvázi a legjobbkor érkezett a mai szuperhősös dömpingben. Több ízben be is számoltunk erről - elég csak az első, a második vagy éppen a harmadik évadkritikánkat elolvasni, vagy azt az összeállításunkat átfutni, amiben 25 darab érdekességről számoltunk be. A mostani kvízben egyaránt vesszük górcső alá mind a három évadot, így ha még nem értél volna a végére, akkor csak saját felelősségre vágj bele. Ha viszont olyan profi vagy, hogy Billy Butcher összes "Oi, Cunt" elszólalására is emlékszel, akkor bátran tedd próbába tudásod. (A kérdések a sorozatot veszik alapul, a képregényeket nem.)

Nektek eddig melyik évad tetszett a legjobban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.