Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered Bruce Willis filmjeit?

|

- Nagyon el vagy szállva magadtól, igaz? - Vannak nagy pillanataim...

Hirdetés

És micsoda pillanatok voltak ezek! Bruce Willis a karakterszínészek és az akciófilmek megkerülhetetlen arca. Nagy szavaknak tűnnek, de ma nem tartana ott ez a műfaj, ha nem lett volna ez a filmről filmre kopaszodó, hamiskás mosolyú és végtelenül sármos fickó. Volt idő, amikor Willis neve egyet jelentett a vegytiszta szórakozással. És habár sokunk szemöldöke szökött az égbe látván, milyen filmekben játszott az elmúlt évek során, a legutóbbi nyilatkozata szerint elhatalmasodó betegsége miatt vállalta el ezeket könnyű pénzszerzés gyanánt. Kis részben emiatt, nagyobb részben a feleségével posztolt mosolygós fotója láttán nem tudunk már haragudni rá.

Hirdetés

Főleg úgy nem, ha újra elidőzünk, mennyire egyedülálló filmekben tűnt fel - akár csak egy mellékszerep erejéig is. A Die Hard, a Ponyvaregény, A sebezhetetlen vagy éppen a Hatodik érzék, mind-mind a filmtörténet feledhetetlen gyöngyszemei. A Sin City, Az ötödik elem avagy Az utolsó cserkész is nézők milliónak dobbantja meg a szívét, habár nem mindenkinek voltak ínyére. Aztán az olyan bűnös élvezetek, mint a Bérgyilkos a szomszédom, Terrorbolygó, Nicsak, ki beszél, Hudson Hawk, már csak hab a filmtekercsen. Most mindezen mozikból szemezgettünk kérdéseket.

Ti melyiket filmjét tartjátok Bruce Willis legjobbjának?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.