Hirdetés

Fiatalabb Farkas, Kevin Feige, Új mutánsok, Gambit - a Fox producere nyilatkozott

|

Az egyik legnagyobb befolyással bíró Fox producer szerint nagyon jó kezekben lesznek a projektek a Disneynél.

Hirdetés

Lauren Shuler Donner, a Logan - Farkas, a Deadpool-filmek, vagy éppen az egész X-Men-széria producere végre nyilatkozott a Fox felvásárlásáról. A Disney a Marvel és a Star Wars után a Foxot is kinézte magának, hiszen (többek között) ezzel olyan filmes jogok is visszakerülhetnek a birtokukba, mint a Fantasztikus Négyes (ugye mind emlékszünk egy amiatt elkészített 2015-ös remake-re, hogy a jogok ne kerüljenek vissza a Marvelhez?), vagy éppen a teljes X-Men-sorozat.

Hirdetés

Donner szerint ez egy nagyon jó frissítés lesz, a projektek jó kezekben lesznek, ahol is külön kiemelte Kevin Feige-t, a Marvel Studios elnökét.

"Kevinnel együtt készítettem el az első filmemet, amikor még nekem dolgozott. Mivel neki nagyon jó érzéke van ahhoz, hogy több világot összeillesszen, így nem félek, bízom benne, hogy most is érti majd a dolgát."

- nyilatkozta Donner. Hozzátette még külön, hogy ezzel az üzlettel lehet, tényleg el fog majd készülni a közelgő Gambit film Channing Tatummal a főszerepben. Ez a projekt eléggé a szőnyeg szélére került, még mindig nincs neki rendezője, annak ellenére sem, hogy a premier dátum 2020 márciusára esedékes. Ehhez kapcsolódva a producer még egy új Rozsomák mozit is pedzegetett, hiszen azt mondta, hogy "lehetnek újabb ötletek ezzel a karakterrel kapcsolatban, viszont ez már a Disney fennhatósága alá tartozik." Mind Donner, mind pedig Feige is egy új színészt szeretnének Hugh Jackman helyett, hiszen annak ellenére, hogy mindketten nagyon szeretik és tisztelik Jackman Rozsomákját, ez egy nagyszerű váltás lehetne a karakter életében. Egy sokkal fiatalabb, energikusabb színészt keresnek a szerepre, aki  legalább olyan tökéletesen tudná alakítani majd a forrófejű állatot.

A nagy kérdés pedig számára az volt, hogy ezzel az üzlettel Donner továbbra is producer maradhat-e pl. az X-Men-filmeknél (hiszen azért teljes pályafutása alatt közel 6,6 milliárd dollárt zsebelt be ezzel a munkával), amivel kapcsolatban sajnos nem tud biztosat mondani:

"Nem tudom, nem gondolom, hogy maradhat-e a nevem a stáblistában, de persze ez Kevintől függ. Pontosan nem tudom, hogy mit tervez, felteszem, most csak tisztán akarja látni a képet a sok új karakter között, és valami jót kihozni belőlük."

 

A producer még két dolgot emelt ki nyilatkozatában, amikhez ő (elmondása szerint) személyesen is kötődik. Az egyik a The New Mutants (Új mutánsok) megjelenése körüli hercehurca, hiszen a Josh Boone (Csillagainkban a hiba) rendezése alatt, illetve Maisie Williams (gen: LOCK, Trónok harca) és Anya Taylor-Joy (Telivérek, Üveg) főszereplésével készülő film nagyon úgy néz ki, hogy egyenesen a Hulu csatornán lesz majd látható exkluzív tartalomként, viszont Donner nagyon szeretné, ha a mozikban debütálna. Elvileg augusztus 2-án mozikba is fog kerülni (nálunk 1-jén), de persze ez még változhat az idő előrehaladtával.

 

A másik pedig egy kvázi figyelmeztetés a Marvel Studiosnak, amiben kihangsúlyozta, hogy egyszerre nem működhet túlzottan sok szuperhősös, marveles film. Mindegyiknek hangsúlyosnak, egyedinek kell lennie, hogy megkapják a nekik kijáró figyelmet. Előbb le kell zárniuk az egyiket, mielőtt belekezdenének egy másikba, "hiszen ha nem, akkor nagy rá az esély, hogy sokan, baromi sokan ráunnak ezekre. Nagyon óvatosnak kell lennünk: Kevinnek most kell csak nagyon óvatosnak lennie…"

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.