Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb júniusi film?

|

Hagytunk egy kis időt, hogy mindenki bepótolhassa a legutolsó júniusi premiert is, viszont most kíváncsiak vagyunk a véleményetekre: mi volt a legjobb alkotás az előző hónap felhozatalából?

Hirdetés

Számos izgalmas premier került moziba 2018. júniusában, így nehéz eldönteni, hogy a tetemes mennyiségű bemutató közül melyik volt a legjobb, viszont mi mégis arra kérünk titeket, hogy segítsetek eldönteni. 

Hirdetés

A hónapot rögtön egy Oscar-díjas alkotás, az Egy fantasztikus nő kezdte, de ekkor tűzték műsorra a nem kevésbé kiváló Örökséget és az új utakat kereső Jurassic World: Bukott birodalmat is. Bármennyire is szerettük volna, a Gotti sajnos nem lett jó, ellenben a Kszi, Simon minden percét imádtuk. Mi azok közé tartoztunk, akiknek többé-kevésbé bejött az Ocean's 8, imádtuk a Sicario 2. - A zsoldost és keseregtünk a Szupercella 2: Hades minőségén, de ettől még simán lehet, hogy ti teljesen másképp gondoljátok, mint mi. Ezért kérjük, hogy szavazzatok, szerintetek melyik volt a júniusi felhozatal legjobbja?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.