Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb októberi film?

|

Elvarázsolt a Csillag születik? Imádtad a Venomot? Lehengerelt Az első ember? Ütött a Halloween? Meghatott a Nevem: Thomas? Áruld el, hogy melyik tetszett a legjobban októberben!

Hirdetés

Brutális mennyiségű premierrel kellett szembenéznie a pénztárcánknak idén októberben, hiszen volt olyan nap, amikor nyolc film is a mozikba került. Teljesen érthető, hogy emiatt kifejezetten nehéz kiválasztani, hogy melyik volt a legjobb ebben a hónapban, mi mégis ezt kérdezzük most tőletek. 

Hirdetés

A hónapot Bradley Cooper és Lady Gaga körülünnepelt filmje, a Csillag születik nyitotta - amely a szerkesztőink fejét is elcsavarta -, de ugyanezen a napon jött Terence Hill visszatérése a mozikba a Nevem: Thomas képében és Tom Hardy szimbiótás mókája, a Venom is. Nem telt el sok idő és máris a Tarantino nyomában járó Húzós éjszaka az El Royale-ban című thrilleren izgulhattunk, majd jött sorban a klausztrofóbiát okozó Az első ember, a kapcsolatokat próba alá vető Nyitva, a gyors iramú akciózást hozó 22 mérföld és a John Carpenter horrorklasszikusát megközelítő Halloween is. Persze ennél jóval több film jelent meg októberben, de képtelenség mindet felsorolni, inkább szavazzunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.