Hirdetés

Új színészek csatlakoztak Sylvester Stallone szuperhősfilmjéhez

|

Az Overlord és a Fenegyerek rendezőjének új mozija érdekes vállalásnak ígérkezik.

Hirdetés

Még tavaly szeptemberben számoltunk be arról, hogy az Overlord, a Yailbird és leginkább az Ewan McGregor nevével fémjelzett Fenegyerek feltörekvő rendezőjét, Julius Averyt szerződtették az MGM új szuperhősös projektjére, a Samaritanra. A filmre nemcsak a véres és kicsit sem kommersz stílusú direktora miatt érdemes odafigyelni, hanem a főszereplője, az idén 74 esztendőjét betöltő Sylvester Stallone miatt is. Ő fogja alakítani az évtizedekkel ezelőtt egy szörnyű tragédia következtében felszívódott szuperhőst, aki mára már csak mítoszként él a köztudatban, mígnem egy tinédzser fontos felfedezést tesz: talán nagyon is életben lehet.

Hirdetés

Ha a történetről nem is, a stábról most többet megtudtunk, ugyanis a minap a stúdió leleplezte, kik fognak feltűnni ebben a korántsem átlagos szuperhősfilmben. Sly mellett az egyik főbb szereplő a mindössze 14 éves Javon "Wanna" Walton lesz, feltehetően ő fogja játszani azt a fiatalt, aki a kiöregedett igazságosztó nyomába ered. Eddig a tavalyi HBO-sorozatban, az Eufóriában láthattuk, és inkább a sport, azon belül is a boksz felé kacsingat, mintsem hogy főállású színésznek álljon. Mellette felbukkan még a filmben Martin Starr (Pókember: Hazatérés), Pilou Asbæk (Páncélba zárt szellem), valamint Moises Arias (Monos) is.

Avery egyébként Bragi F. Schut (Végtelen útvesztő), Mark L. Smith (A visszatérő), Zak Penn (Ready Player One) és Chuck MacLean (Város a hegyen) közös forgatókönyvéből készíti majd a filmet.

A Samaritan elviekben idén kerül majd a mozikba, valamikor decemberben. Ti mit gondoltok ennyi alapján, jó filmnek ígérkezik, vagy nagyobb lesz a füstje, mint a lángja?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.