Hirdetés

A Toy Story 4. átlépte az egymilliárdos bevételi határt, ezzel pedig a Disney rekordot döntött

|

Tovább szárnyal az Egeres Cég.

Hirdetés

Most már hivatalosan is kijelenthető, hogy az idei év a Disney uralmáról szól a mozik pénztárainál. A bevételi adatok szerint ugyanis a Toy Story 4. is belépett a milliárdosok elit klubjába, ezzel pedig idén már az ötödik olyan Disney-alkotás lett, amelynek sikerült ezt a határt átlépnie. Amivel egyébként az Egeres Cég egy új rekordot is beállított.

Hirdetés

Korábban ugyanis még sosem fordult elő olyan, hogy egy stúdiónak ugyanabban az évben ennyi filmje érje el az egy milliárdos bevételi határt, Woodyék sikerével azonban ez most sikerült a Disney-nek, akiknek idén a Marvel Kapitány, az Aladdin, a Bosszúállók: Végjáték és Az oroszlánkirály után újabb produkciójuk lett gigasiker. És mi sem bizonyítja jobban azt, hogy ez mekkora eredmény, hogy ezeken kívül csak egy filmnek sikerült még ez a bravúr, mégpedig a Sony alá tartozó Pókember: Idegenbennek (ami egyébként ismét csak rekord, hiszen 2019 az első év, amikor 6 film is ekkora bevétellel büszkélkedhet).

A rekordok pedig valószínűleg tovább fognak bővülni még az év hátralévő részében, hiszen a Disney olyan gigaprodukciókkal érkezik, mint a Jégvarázs 2. vagy a Star Wars: Skywalker kora.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.