Hirdetés

12 streaminges premier, ami érdekelhet novemberben

|

A sorozatrajongók kifejezetten imádni fogják ezt a hónapot.

Hirdetés

Összegyűjtöttük a nagyobb streaming platformok novemberi premierjeit, mely végtelen számú és hasonlóan népszerű sorozatnak hozza el a legújabb évadját: többek között becsöngetnek Wednesday Addamsnek, debütál a Sötétség (Dark) alkotóinak vadonatúj szériája és Erzsébet királynő is új formában tér vissza A Korona 5. évadjában. 

November 3. A sárkányherceg 4. évad (Netflix)

Három éves kihagyást követően folytatódik Aaron Ehasz és Justin Richmond fantasztikus eposza, melynek világában szintúgy évek teltek el, így Callum, Rayla és Ezran is bölcsebben térnek vissza a képernyőre. A Sárkányherceg az elmúlt évek egyik legkellemesebb animációs szériája, amiről mi is nagyon pozitívan írtunk, így a 4. évad egy jó apropó lehet a belekezdéshez azoknak is, akiket eddig talán elkerült az Avatár - Aang legendája készítőinek sorozata.

Hirdetés

November 3. Harley Quinn 3. évad (HBO Max)

Újabb a szerkesztőségen belül is népszerű animációs sorozat folytatódik, Harley Quinn saját szériája ugyanis olyan látványvilággal és sziporkázó, egészen különleges humorral szórakoztatta eddig a DC világának rajongóit, ami még a kifejezetten szaturált szuperhősös zsáneren belül is üdítőnek hatott. A címszereplő pedig egy fokkal sem lett normálisabb, azt is biztosra vehetjük.

November 4. Enola Holmes 2. (Netflix)

Sherlock Holmes tizenéves húgának a kalandja nem mutatott sok újat 2020-ban, ám az is bőven elegendő volt ahhoz, hogy a Netflix toplistájának élére kerüljön akkoriban, és persze többen is nagyon szerették a megzabolázhatatlan kishölgy történetét. Az egyértelmű, hogy Millie Bobby Brown elég otthonosan mozog a szerepben, mindezek fényében nem meglepő, hogy meg is érkezett a második felvonás, amiben egy nagyszabású összeesküvést kell lelepleznie a fiatal detektívnek. Úgy tűnik, hogy immáron Henry Cavill és Helena Bonham Carter is komolyabb szerepet kapnak majd a történésekben.

November 9. A korona 5. évad (Netflix)

Folytatódik a hónap elejei sorozatos dömping, méghozzá az elmúlt évek egyik legillusztrisabb képviselőjével, A koronával. Az idén elhunyt II. Erzsébet brit királynő életére, és az azt övező politikai rivalizálásokra fókuszáló széria története az 5. felvonáshoz érkezett, amiben Imelda Staunton formálja meg a legendás királynőt. Nem elhanyagolható részlet, hogy Diána hercegné is fontos szerephez fog jutni a soron következő 20 epizódban, méghozzá Elizabeth Debicki megformálásában, ami már most telitalálatnak tűnik.

November 11. Mythic Quest 3. évad (Apple TV+)

Egy talán kevésbé népszerű sorozatos címmel folytatódik a novemberi streaming kínálat, ám a Mythic Quest így is egy elkötelezett rajongótáborral büszkélkedhet. A koncepciót már az első évad óta megvettük, hiszen az egy játékfejlesztőstúdióra összpontosító felütés önmagában piszkosul izgalmas, és kicsit talán furcsa is, hogy ennyit kellett várni egy ilyen jellegű vígjáték szériára. A többek között Charlie Day által is készülő projekt már a harmadik évadjánál tart, így hamarosan újfent lesz mit néznie a rajongóknak.

November 16. Télapuk (Disney+)

Valószínűleg vannak itt páran, akik számára hozzám hasonlóan a Tim Allen fémjelezte 1994-es Télapu az egyik legkedvesebb karácsonyi film mindmáig, bár a folytatások ezt becsülettel próbálták meg lerombolni. Nos, pár hónappal ezelőttig nem hittük volna, de a Disney miniszériaként támasztja fel Scott Calvin télapóját, akinek arra kell ráeszmélnie, hogy ő sem lehet örökké télapó, így muszáj magának egy utódot keríteni. Bízunk benne, hogy a Télapuk sikeresebben idézi majd meg az eredeti film hangulatát, mint a folytatások.

November 17. 1899 (Netflix)

Nem kérdés, hogy a 2017 és 2020 között futó Sötétség az elmúlt évek egyik legkülönlegesebb misztikus sorozata, amelyet ráadásul német alkotóknak köszönhetünk. Baran bo Odar és Jantje Friese párosa egy újabb rejtélyes és hasonlóan sötét szériával dobja fel az év végét, ugyanis hamarosan érkezik az 1899, amiben megmagyarázhatatlan események térítenek el egy New Yorkba tartó bevándorlóhajót a 19. század végén. Az utasoknak pedig egy olyan rejtélyt kell kibogozniuk, amit aztán egy életre magukkal visznek.

November 18. Álomország (Netflix)

Csak elérkeztünk a novemberi felhozatal első új filmcíméhez is, melyben Jason Momoa mellé egy fiatal színésznő, Marlow Barkley csatlakozik, kinek figurája egy különleges térképre lel, mely Slumberland álomvilágához vezet. A szokatlan párosnak aztán egy olyan kalanddal kell szembenéznie, aminek során kellemesebb álmok, vagy épp rémálmok tengerén keresztül kell átevezniük. A filmet Francis Lawrence rendezte, aki jelenleg Hollywood egyik legtemékenyebb rendezője, méghozzá úgy, hogy a minőséggel sem szokott nagy gond lenni az alkotásai kapcsán.

November 23. Wednesday (Netflix)

Amikor valaki egy viszonylag bővített listát készít annak kapcsán, hogy kik a filmvilág legikonikusabb karakterei, akkor Wednesday Addams neve joggal merülhet fel. Az eredetileg 1938-ban, képregényes formában megszülető horrorcsaládot a mai közönség főleg az 1991-es filmadaptáció révén ismerheti, a Wednesday figurájára választott Christina Ricci neve és arca pedig máig egybeforrt az imádni valóan morbid humoráról ismert kislánnyal. Gyakorlatilag 30 évet kellett várni arra, hogy a karakter megkapja a saját sorozatát is, méghozzá Tim Burton elborult elméjének gondozásában. A címszerepben Jenna Ortega remek választásnak tűnik, de nem lesz könnyű feladat Ricci örökségét tovább vinni.

November 30. Willow (Disney+)

A novemberi streaming premierek sorát a Disney kaland-fantasy szériája, a Willow zárja, mely Ron Howard 1988-as azonos című filmjének lesz a modern feldolgozása. A sorozat egy színes és egymástól rendkívül különböző hősökből álló csapatot mutat be, akik egy veszedelmes küldetésre szánják el magukat, miközben saját démonjaikkal is szembe kell majd nézniük. A cél persze nem is lehetne nemesebb, mint a világ megmentése. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.