Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb film 2024 áprilisában?

|

Volt itt ördögűzős horror, új Szellemirtók, amerikai polgárháború, Russell Crowe kétszer, édeshármasozó Zendaya és elszabadult vámpírlány is. De melyikre érte meg a leginkább beülni?

Hirdetés

Talán már mondanunk sem kell, hogy mennyire megéri rendszeresen visszanézni a 2024-es nagy filmes premiernaptárunkhoz, ugyanis folyamatosan frissítjük a hazai bemutatókkal, valamint egy helyen megtalálhatjátok a kritikáinkat is (persze csak a mozisakról írtakat, de ha kíváncsiak vagytok a streaminges, VOD-os és egyéb alkotásokról írt értékeléseinkre is, a kritikák menüpontot ajánljuk). 

Márciusban olyan filmekkel találkozhattunk a vásznon, mint a Képzeletbeli, a Bajos csajok, a Most vagy soha!, a Kálmán-nap, a Baghead, a Kung Fu Panda 4, a Szeplőtlen, a Vaskarom, az Artúr, a király, a pókok és a Godzilla x Kong: Az új birodalom, amelyek közül utóbbi nyerte el legjobban szavazóink tetszését. Most az áprilisi felhozattal folytatjuk a voksolást, ugyanis múlt hónapban is volt mit nézni.

Hirdetés

Áprilist Az első Ómen, Dev Patel rendezése (A Majomember), a Kék Pelikan című magyar nosztalgiacsomag, és a Hogyan szexeljünk nyitotta, hogy egy héttel később átadják a terepet a Szellemirtók: A borzongás birodalmának, az Amy Winehouse életéről szóló Back to Blacknek, valamint a Lancia és Audi küzdelmét bemutató Verseny a győzelemértnek. 

A hónap közepén aztán berobbant a mozikba Alex Garland újdonsága, a Polgárháború, amellyel egyszerre debütált a Micimackó: Vér és méz 2., a Russell Crowe nevével fémjelzett Szunnyadó vérebek, valamint a Vörös szobák című sorozatgyilkosos darab. Zárásként megkaptuk Zendaya teniszezős drámáját a Challengers képében, visszatért Crowe egy akciófilmmel (ez volt a Maga a pokol), láthattunk egy animációs filmet (Robotálmok) és egy animét (Spy x Family Code: White) is, illetve a vámpírrajongók is megtalálhatták a számításaikat az Abigaillel. Természetesen ez nem a teljes lista, nem véletlenül említettük az elején a premiernaptárat, ott végigböngészhettek mindent. 

Volt már elég idő bepótolni a fentiek közül mindent, amit szerettetek volna moziban nézni, így adja magát a kérdés, hogy szerintetek melyik volt a legjobb film a felhozatalból? Szavazzatok: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.