Hirdetés

Hosszabb előzetest kapott az élőszereplős Susi és Tekergő

|

A remake egyenesen a Disney streaming szolgáltatásán debütál.

Hirdetés

A Disney nem lassít. A 2015-ös Hamupipőkével megkezdett klasszikus mesék élőszereplőssé adaptálása újabb filmhez érkezett el, nevezetesen a Susi és Tekergőhöz (Lady and the Tramp). Az eredeti, 1955-ben megjelent mesét legtöbben az ikonikus és szívet melengetően romantikus tésztaevős jelenet miatt ismerik, de megjegyzendő, hogy a modern animációs alkotások között ez a mai napig megállja a helyét. Éppen emiatt jelen esetben is borzasztóan kétkedve tekintünk erre az újrázásra, ami egyszerre élőszereplős és félig-meddig CGI-jal megalkotott mozi lesz.

Hirdetés

Mármint otthoni mozi, hiszen a Susi és Tekergő nem kerül majd be a multiplexekbe, az egeres cég az egyes régiókban hamarosan debütáló Disney+-ra készíti. A sztorin nem nagyon változtattak, a csavargó, utcakutya Tekergő és az előkelő, nemesebb Susi szerelmének történetét élhetjük át újfent, viszont az előzetes alapján módfelett az idei Az oroszlánkirály jut eszünkbe - vagyis a minél részletesebb és életszerűbb animáció a hangulat, a dráma és nem utolsó sorban az érzelmek rovására mehet. Nyilvánvalóan ez még csak az első előzetes, ez alapján ítélni nem volna helyénvaló.

A filmben a két címszereplőnek nem más fogja kölcsönözni a hangját, mint Tessa Thompson (Thor: Ragnarök, Sötét zsaruk a Föld körül) és Justin Theroux (Amerikai pszichó, Mulholland Drive). Rajtuk kívül hallható (és/vagy látható?) lesz még Thomas Mann (Kong: Koponya-sziget), Sam Elliott (Csillag születik), Janelle Monáe (A számolás joga), valamint Benedict Wong (Doctor Strange) is. A filmet Charlie Bean (A LEGO Ninjago-film) rendezte.

Az új Susi és Tekergő jövő hónapban, napra pontosan november 12-én lesz majd elérhető a Disney+ szolgáltatásában, amely Magyarországra jóval később ér csak el. Ti tesztek vele egy próbát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.