Hirdetés

Ízelítőt kapott Jake Gyllenhaal remake-je, A bűnös

|

Az eredeti dán thriller amerikai feldolgozása a Netflixen debütál majd idén októberben.

Hirdetés

2018-ban rendre megdöbbentette és egyben letaglózta a nézőket Gustav Möller krimi-thrillerje, A bűnös. A visszafogottságra, a realizmusra és az emberi fantáziára hagyatkozó stílus elképesztően kifizetődő lett, ami egy izgalmas, fordulatos és maradandó élményben csúcsosodott ki. Kvázi rögvest a bemutatója után a film jogai Jake Gyllenhaal-nál landoltak, aki azonnal beleszeretett ebbe a projektbe és mindenáron remake-et akart készíteni belőle, persze önmagával a főszerepben. Ehhez kaptunk most egy kisebb ízelítőt, aminek formája és stílusa nagyban hajaz a 2019-es Az ír első teaserjére.

Hirdetés

Az amerikai változatban is szimplán csak A bűnösre (The Guilty) keresztelt mozi Joe Baylort (Gyllenhaal) teszi meg központi figurának, akit éppen lefokoztak gondatlanság miatt. A rendőrségi hívásokat irányító központba kerül, ahol a sürgős telefonokat kezelik éjjel és nappal egyaránt. Baylor munkája merő unalomba fullad egészen addig, amíg egy nő hívása be nem érkezik hozzá, akit történetesen elraboltak. A férfi mindössze a telefonon keresztül tud segíteni a nőnek, ami pár pillanat alatt egy pattanásig feszült macska-egér párharcba torkollik.

A bűnösben Gyllenhaal mellett feltűnik még (gyanítjuk csak hangokként) Ethan Hawke, Riley Keough, Paul Dano vagy éppen Peter Sarsgaard. Az egyelőre idegen terepen játszó - és emiatt aggodalomra okot adó - rendező (Antoine Fuqua - Kiképzés, A hét mesterlövész, A védelmező) mellett a forgatókönyvíró (Nic Pizzolatto - True Detective, Gyilkosság) miatt azért bizakodunk. Ti mit szóltok, várjátok már ezt a filmet (október 1-én kerül fel Netflixre)?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.