Hirdetés

Comic-Con 2017 - ezekkel a filmekkel készül a Warner Bros. a következő évekre

|

A Warner Bros. közzétett egy listát azokkal a DC-filmekkel, amiket az elkövetkezendő években mozikba szeretne küldeni. Több meglepetés is érheti azokat, akik elolvassák a felhozatalt, ugyanis vannak új nevek és nagy hiányzók is.

Hirdetés

A Warner Bros. Comic-Conos panelje tartogatott érdekességeket - beleértve a Ready Player One első trailerét és az Igazság Ligája mozi négy perces kedvcsinálóját is -, aminek DC-s részét egy logóáradattal indították, csakhogy ezeket azóta sem tették elérhetővé a világhálón, így pusztán a szavakra tudunk hagyatkozni a látvány helyett. 

Hirdetés

A Warner Bros. röviden vázolta a nagyérdeműnek a következő éveket magába foglaló megjelenési tervezetét a DC-s projekteket illetően, amelyek vélhetően időrendbe vannak szedve, hiszen a felsorolás első három címe pont ilyen sorrendben érkeznek a mozikba.

- Justice League
- Aquaman
- Shazam
- Suicide Squad 2
- The Batman
- Justice League Dark
- Batgirl 
- Green Lantern Corps
- The Flash: Flashpoint  
- Wonder Woman 2

A névsor legtöbb tagja magáért beszél, de azért akadnak itt érdekességek. Végre hivatalosan is megerősítésre került, hogy készül a Green Lantern Corps és hogy komolyan számolnak Joss Whedon Batgirlével is, továbbá az sem elhanyagolható információ, hogy a The Flash film Ezra Millerrel a Flashpoint paradoxon történetre fókuszál majd.

Ami viszont ezeknél is különösebb, azok a hiányzók listája. Mi ezeket a neveket hiányoltuk: 

- Gotham City Sirens
- Joker & Harley Quinn
- Cyborg
- Az acélember 2
- Black Adam
- Nightwing

Pedig mindegyikről kaptunk már külön-külön részleteket valamilyen formában, de hiába tudjuk azt, hogy David Ayer inkább a Gotham City Sirenst készíti el a Suicide Squad helyett, a jelenlegi tervezetbe úgy tűnik nem fért bele a projekt megemlítése. Ez a helyzet a Justice League egyik oszlopos tagjával, Cyborggal is, aki elméletileg önálló filmben is bizonyíthat majd a csapatos hősködés után, azonban talán a Warner is érzi, hogy a rajongók egyelőre nem elégedettek a karakter bemutatásával és a CGI-jal, így valószínűleg kivárásra játszanak. A Matthew Vaughn rendezésével pletykált Az acélember folytatása is hoppon maradt, pedig az első részt mi bőven nézhetőnek tartjuk, Superman megérdemelné a nagyobb figyelmet. A többi kapcsán pedig maradnak a pletykák (élen Joker és Harley magánszámával), de remélhetőleg a kiadó minél előbb tisztázza, hogy mire számíthatunk tőlük. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.