Hirdetés

A Warner nem állítja le a The Batman és a Mátrix 4. forgatását

|

Legalábbis egyelőre.

Hirdetés

Egyre nehezebb lépést tartani a folyamatos hírözönnel, ami Hollywoodból jön, hiszen a koronavírus miatt a stúdiók folyamatosan halasztják el a bemutatókat, vagy szüneteltetik a forgatásokat. Legutóbb például a Disney szánta el magát hasonló lépésre, éppen ezért többeket meglepetésként érhet, hogy a másik legnagyobb stúdió, a Warner Bros. egyelőre nem követi ezt a trendet, legalábbis nem teljesen.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy a Warner Bros. TV-s részlege leállította valamennyi sorozatának jelenlegi forgatását, azonban a Slashfilm beszámolója szerint a filmes részleg még kitart, és továbbra is zajlani fognak a már egy ideje forgó filmek munkálatai. Vagyis egyelőre nem áll le sem a jövő év két nagy durranásának ígérkező The Batman és a Mátrix 4. forgatása, sem a King Richard címet kapó, Serena és Venus Williams teniszező testvérpárról szóló életrajzi film Will Smith főszereplésével, sem pedig az újabb Legendás állatok munkálatai.

A stúdió ezenkívül arra is kitért, hogy a Black Adam Dwayne Johnsonnal a főszerepben és az Aquaman 2. forgatását azonban elővigyázatosságból csak az év utolsó negyedévére ütemezik be, és bíznak benne, hogy addigra már rég lecseng majd ez az egész.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.