Hirdetés

Tisztázódtak a Deadpool 2 és az X-Men filmek premierdátumai

|

A mutáns-univerzum mellett egy másik franchise is új bemutatót kapott.

Hirdetés

És nem, nem egy újabb Avatar epizódról van szó. Örüljünk, hogy James Cameron giga-projektje végre mozgásba lendült. A 20th Century Fox most a "mutánsverzuma" körül rakott rendet végre.

Hirdetés

Az első a sorban a New Mutatnts, aminek a forgatása most kezdődik májusban és meg is van a 2018 április 13.-ai dátum. A filmet a Csillagainkban a hiba rendezője, Josh Boone vezényli és olyan fiatal tehetségek tűnnek fel benne, mint Maisie Williams (Trónok harca, Doctor Who), vagy Nat Wolff (Papírvárosok, Death note), Anya Taylor-Joy (A boszorkány), utóbbi a Széttörve után ismét James McAvoy-jal dolgozhat együtt, hiszen Charles Xavier professzor is a történet részét képezi, igaz, hogy ő és Magneto mostantól háttérbe vonulnak.

A várva várt Deadpool 2 pedig 2018 június elsejétől röhögtethet meg minket. Eredetileg a folytatásnak is februári premiert szerettek volna, de az első rész rendezőjének a távozása, a forgatókönyv átírása, valamint Kábel kínkeserves megtalálása jócskán elhúzta az előkészületeket.

És a legérdekesebb pedig az, hogy az X-Men: Dark Phoenix is megkapta a premierjét, méghozzá jövő év november 2.-át. Ha igazak a címszereplő Főnixet alakító Sophie Turner nyilatkozatai, akkor nyártól már az is forog, hogy időben bemutathassák, habár továbbra sem tudni, hogy Bryan Singernek sikerült eldöntenie, hogy visszatér-e a rendezői székbe, mindenesetre a széria felett továbbra is bábáskodni fog. Annyi bizonyos, hogy (a címéből adódóan) a Dark Phoenix-sagát fogja feldolgozni a film, amely ismét ugrik egy évtizedet a 90'-es évekbe és a szereplőit ki kívánja vinni az űrbe. A New Mutantshoz hasonlóan ez is az ifjú mutánsokra koncentrál elsősorban, de az még kérdéses, hogy a nagyágyúnak számító Jennifer Lawrence-re és Michael Fassbenderre számíthatunk-e a folytatásban.

Végezetül pedig távolodjunk el a mutánsoktól kicsit és térjünk ki Shane Black Predator-mozijára, amelyet februárról jövő augusztusra pateroltak, amely nem szokott túl jó ómen lenni a filmeknek (anyagi szempontból legalábbis), de vélhetően a színvonallal nem lesz gond, hiszen olyan (X-Menen is edződött) tehetségek játszanak benne, mint Boyd Holbrook (Logan), Olivia Munn (X-Men: Apokalipszis), vagy a jelenlegi legmenőbb gyerekszínész, Jacob Ttrambley.

Ti melyik premiert várjátok ezek közül a Foxtól? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.