Hirdetés

Megkezdődött a Dűne reboot forgatása, nem akárki szerzi majd a zenéjét

|

A munkálatok megkezdésével kiderült a teljes szereplőgárda, a hivatalos szinopszis és a zeneszerző szeméje is.

Hirdetés

Hivatalosan is elindult a jövő év egyik legjobban várt alkotásának, a Dűne rebootnak a forgatása, melynek nagy részét hazánkban vezényli le a nagyszerű Denis Villeneuve (Fogságban, Érkezés, Szárnyas fejvadász 2049), akinek nem akármilyen csapatot sikerült magaköré verbuválnia. Főszereplőnek rögtön sikerült megnyernie korunk egyik legnagyobb fiatal tehetségét, Timothée Chalametet (Szólíts a neveden), aki Paul Atreidest kelti majd életre, akinek el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb bolygójára annak érdekében, hogy biztosítsa családja és népe jövőjét.

Hirdetés

A mellékszerepekben sem találunk ám kisebb neveket, hiszen a filmben feltűnik a teljesség igénye nélkül: Rebecca Ferguson (M:I - Utóhatás), Javier Bardem (Skyfall, Nem vénnek való vidék), Oscar Isaac (Star Wars 7-8, Ex machina), Josh Brolin (Végtelen háború), Jason Momoa (Aquaman), Stellan SkarsgårdDave Bautista (A galaxis őrzői), ZendayaDavid DastmalchianStephen HendersonCharlotte Rampling, és Chang Chen. Emellett a rendezőnek sikerült megnyernie zeneszerzőnek Hans Zimmert is, akik a Szárnyas fejvadász után tehát újra együtt dolgoznak majd.

Alább pedig a film hivatalos szinopszisa is elolvasható. A Dűne 2020. november 20-án érkezik a mozikba.

A Dűne a ragyógó elméjű és tehetséges fiatalember, Paul Atreides mitikus történetét meséli el, akinek a világ legveszélyesebb bolygójára kell utaznia, hogy biztosítsa családja és népe jövőjét. A bolygóra, ahol a létező legértékesebb erőforrás rejlik, amelyért mindenki küzd. Itt csak azok maradhatnak életben, akik képesek legyőzni a saját félelmüket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.