Hirdetés

Ezek voltak idén a Google legfelkapottabb filmes témái

|

Kiderült, hogy globálisan és hazánkban mely színészekre, filmekre és sorozatokra voltunk a leginkább kíváncsiak.

Hirdetés

Éppen a minap olvashattatok róla, hogy mik voltak a legkeresettebb témák az egyik legnépszerűbb felnőtt oldalon, azonban a Google statisztikái ennél sokkal érdekesebbek, hiszen nem csupán az egész világra, de Magyarországra levetítve is megmutatja 2018 legfelkapottabb, filmes kötődésű témáit. 

Hirdetés

A keresőóriásnak köszönhetően olyan érdekességek derültek ki, minthogy a magyarok a labdarúgó-világbajnokságra kerestek a második leggyakrabban,  a Queen - Bohemian Rhapsody a legnépszerűbb dalszöveg nálunk és szinte mindenki a frankfurti leves receptje után kutatott, azonban ami számunkra relevánsabb, hogy a legfelkapottabb téma a Tom Hardy főszereplésével készült Venom lett, amely még a Bohém rapszódiát és a Mamma Mia 2-t is meg tudta verni. Íme a tízes toplista a legfelkapottabb filmekről itthon: 

10. Az apáca
9. A szabadság ötven árnyalata
8. Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció
7. Vörös veréb
6. Jurassic World: Bukott birodalom
5. Valami Amerika 3
4. Deadpool 2
3. Bohém rapszódia
2. Mamma Mia: Sose hagyjuk abba!
1. Venom

Ha még nem lepődtetek meg eléggé, akkor nézzétek meg azt a listát is, hogy a magyarok milyen sorozatokra kerestek rá a legtöbbször, garantált a sokk: 

10. A dal
9. Sztárban sztár
8. Survivor
7. A mi kis falunk
6. Aranyélet
5. 200 első randi
4. Nyerő Páros
3. X-Faktor
2. Korhatáros szerelem
1. Való Világ

Szívesen mondanánk azt, hogy megpróbáljuk visszaállítani az imént megtépázott lelki békéteket a globális összeállításokkal, viszont a színészek tekintetében hiába húzta be az első helyet Sly, a rangsor furcsa összképet mutat: 

10. Roseanne Barr
9. Sapna Choudhary
8. Gary Oldman
7. Allison Mack
6. Donald Glover
5. Noah Centineo
4. Bill Cosby
3. Pete Davidson
2. Logan Paul
1. Sylvester Stallone

A legmeglepőbb nem az, hogy olyan világhírű hollywoodi arcok nem kaptak helyet a Top 10-ben, mint Robert Downey Jr. vagy Dwayne "The Rock" Johnson, hanem hogy egy reality show szereplője (Sapna Choudhary), egy Saturday Night Live tag (Pete Davidson) és a The Fosters sorozat egyik szereplője (Noah Centineo) viszont igen. A filmek esetében már nem találkozhatunk ilyen anomáliákkal, ha csak azt nem számítjuk, hogy beigazolódott az, amitől sokan tartottak: a Fekete Párduc lett a legfelkapottabb (a Végtelen háborút három hellyel előzte meg). 

10. Jurassic World: Bukott birodalom
9. Hang nélkül
8. Az apáca
7. A hihetetlen család 2.
6. Csillag születik
5. Bohém rapszódia
4. Bosszúállók: Végtelen háború
3. Venom
2. Deadpool 2
1. Fekete Párduc

A végére hagytuk a legérdekesebb globális adatot, a sorozatokat, ugyanis ha végigfuttok a szériák nevein, akkor párszor bizony felkúszik a szemöldökötök a homlokotok tetejére. A legelső például egy kínai TV-dráma lett, a harmadik pedig egy thai drámasorozat, míg a várva-várt Trónok harca például be sem került a legfelkapottabb sorozatos témák közé és olyan sikerdarabok is hátrébb szerepelnek csak, mint a The Haunting of Hill House és az Altered Carbon. Íme:  

10. Bodyguard
9. Segundo Sol
8. Grande Fratello
7. Lost in Space
6. The Haunting of Hill House
5. Roseanne
4. Motu Patlu
3. Buppesannivas/Love Destiny
2. Altered Carbon
1. Story of Yanxi Palace

Ha kíváncsiak vagytok más kategóriákra is, itt át tudjátok böngészni a zenészeket, a sportolókat és minden mást is. Mi a véleményetek a fenti toplistákról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.