Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb februári film?

|

Hagytunk egy kis időt, hogy mindenki bepótolhassa a februári premiereket is, viszont most kíváncsiak vagyunk a véleményetekre: szerintetek mi volt 2018 februárjának legjobbja? A Fekete Párduc? A víz érintése? Az Én, Tonya? A Szólíts a neveden? Segítsetek kideríteni!

Hirdetés

Több Oscar-esélyesnek vélt darab is bemutatkozott még a 90. Oscar-gála előtt, azóta pedig már jól tudjuk, hogy melyek kaptak közülük szobrot - persze nem maradtunk blockbuster nélkül sem, elég csak a Marvel legújabb slágerének eredményeit megnézni. Reméljük, hogy 2018 februárja úgy fog bevonulni a filmtörténelembe, mint a hónap, amikor végre lezárásra került A szürke ötven árnyalata franchise, legalábbis A szabadság ötven árnyalatára adott kőkemény 5 százalékos értékelésünk alapján a magunk részéről nem szeretnénk belőle többet kapni. 

Hirdetés

De ti vajon mit gondoltok a februári felhozatalról? A Babadookot tartjátok az abszolút befutó horrornak? Az Én, Tonya varázsolt el titeket a különlegességével? Esetleg a Fantomszál szépségébe zúgtatok bele? T'Challa önálló kalandja vitte a prímet a Fekete Párduc képében? Remekül szórakoztatok az Éjszakai játékon és a Valami Amerika 3-on? Maradandó élményt okozott a Szólíts a neveden és A víz érintése? Netalán Spielberg legújabb rendezése, A Pentagon titkai a titkos favoritotok? Voksoljatok a kedvenc filmetekre az alábbi szavazásban: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.