Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb film 2023 februárjában?

|

Új filmmel jelentkezett M. Night Shyamalan, visszatért Asterix és Obelix, Magic Mike ismét táncot lejtett, Hangya folytatta a miniatűr kalandozást, egy maci pedig bekokainozott. De melyik volt a legmaradandóbb élmény közülük?

Hirdetés

Ha nem szeretnétek lemaradni egyetlen mozis premierről sem, akkor azt tanácsoljuk, hogy mindenképpen nézzetek vissza sűrűn a nagy filmes premiernaptárunkhoz, ugyanis a 2023-as felhozatalra vonatkozóan folyamatosan követjük és frissítjük a megjelenéseket. 

Februárban is számos alkotást muttattak be a rövidebb hónap ellenére, így a moziba járók nézhettek thrillert, családi filmet, drámát, szuperhősfilmet, romantikus filmet, krimit és vígjátékot is, szóval mindenki megtalálhatta a számítását a kínálatban, de melyik volt a legjobb?

Hirdetés

A hónapot M. Night Shyamalan új rendezése (Kopogás a kunyhóban) nyitotta az Asterix és Obelix: A Középső Birodalommal és a Till - Igazságot a fiamnakkal egyetemben. Egy héttel később aztán olyan filmek csatlakoztak hozzájuk, mint a Magic Mike utolsó tánca, amelyben Channing Tatum valószínűleg elköszön a franchise-tól, valamint A bálna, amiért Brendan Fraser Oscar-díjat kaphat (a Titanic 25. évfordulós kiadását nem vettük bele a listába, hogy ne egy felújított változat nyerjen).

A sort egy új Marvel-produkció (A Hangya és a Darázs: Kvantumánia), a Cate Blanchetet Oscar-esélyét adó Tár és a magyar-vietnami koprodukcióban készült Az almafa virága folytatta, hogy aztán a Kokainmedve és a Keresés készítőinek újdonsága (Eltűnt) zárja a februárt. 

Persze ennél több jelent meg, szóval a lista ezúttal sem teljes, de a kérdés azért adja magát: szerintetek melyik volt a februári felhozatal legjobbja?

Kommentben természetesen örömmel várjuk, hogy kifejtsétek, melyik filmre miért voksoltatok!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.