Hirdetés

A Twin Peaks sztárja is csatlakozott a Fallout sorozathoz

|

Rajta kívül pedig még két névvel bővült az Amazon sorozatának csapata.

Hirdetés

Tovább bővült az Amazon égisze alatt készülő Fallout videojáték sorozatváltozatának szereplőgárdája. A Variety értesülései szerint ugyanis a Twin Peaks és az 1984-es Dűne sztárja, Kyle MacLachlan, valamint két kisebb név, Xelia Mendes-Jones és Aaron Moten is csatlakoztak a kultikus posztapokaliptikus sci-fi játék alapján fejlesztett sorozathoz.

Hirdetés

Moten legutóbb a Mark Wahlberg-féle Father Stu című filmben szerepelt, legközelebb pedig az Apple Emancipation című filmben lesz látható Will Smith oldalán. Korábbi munkái között olyan sorozatok szerepelnek még, mint a Disjointed, a Next, az Aznap éjjel és a Mozart a dzsungelben.

Mendes-Jones ezzel szemben újoncnak számít a szakmában, hiszen 2021-ben fejezte be a színészi iskolát. Első nagy szerepét azonban mindjárt igazi nagyágyúk oldalán alakíthatja: feltűnik majd ugyanis a Netflixre készülő Havoc című filmben, amelyben Tom Hardy, Forest Whitaker és Timothy Olyphant játszanak főszerepet. Emellett fontos szerepben már biztosan részt vesz a szintén Amazonon futó Az Idő Kereke második évadában is. 

A sorozat történetéről továbbra sem tudni semmit, de két főszereplője is lesz Walton Goggins (Aljas nyolcas, A törvény embere, Tomb Raider), valamint a tavaly az Arcane-nel (Jinx hangjaként) és a Yellowjackets-cel berobbanó Ella Purnell személyében. A forgatás a tervek szerint még idén elkezdődik Geneva Robertson-Dworet (Marvel Kapitány, 2018-as Tomb Raider) és Graham Wagner showrunneri felügyelete alatt. A producerek között ott lesz Jonathan Nolan és Lisa Joy (Westworld) is, Nolan pedig a sorozat első epizódjának rendezője is lesz. Rajtuk kívül a játékokért felelős Bethesda kiadó két alakja, Todd Howard és James Altman is részesei a projektnek, akik mindenben segítenek majd a készítőknek, hogy hű adaptáció születhessen.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.