Hirdetés

Kiosztották az év legjobb filmelőzeteseinek járó díjakat

|

A Csillag születik és a John Wick 3. is tarolt a díjátadón.

Hirdetés

Egy jól összerakott kedvcsináló bizony rengeteg mindenkit meg tud győzni arról, hogy jegyet váltson bizonyos mozifilmekre. Egyáltalán nem új keletű dolog, hogy a legjobb filmelőzeteseket is elismerésben részesítik, hiszen már huszadik alkalommal rendezték meg a Golden Trailer Awards nevű díjátadót Los Angelesben, ahol a fődíjat ezúttal a nemrég bemutatott John Wick: 3. felvonás - Parabellum egyik trailere, a Conversation kapta, de mások sem távoztak üres kézzel.

Hirdetés

A legjobb előzetesnek járó díj mellett még négy további kategóriában nyert Keanu Reeves legújabb ámokfutása (például a legjobb akciófilm és a legjobb nyári blockbuster előzetesének járó díjakat is neki ítélték), de ugyanúgy öt díjat vihetett haza a Bradley Cooper és Lady Gaga főszereplésével készült Csillag születik is, többek között a legjobb filmdráma és a legjobb romantikus film előzetes kategóriákban.

A legjobb vígjáték kategóriában az idehaza még bemutatásra váró Csekély esély trailere, míg animációs filmek tekintetében a Toy Story 4. egyik kedvcsinálója győzedelmeskedett. A legjobb fantasy-kaland film kapcsán a Bosszúállók: Végjáték, a horrorfilmek között a Mi, a független filmek között pedig A kedvenc előzetesének ítélt díjakat a Golden Trailer. A legjobb teaser előzetesnek járó díjat Quentin Tarantino nálunk augusztusban mozikba kerülő alkotása, a Volt egyszer egy... Hollywood kapta.  

Szintén említésre méltó, hogy a legjobb thrillerek között a Netflix Madarak a dobozban című filmjének előzetesét díjazták, de az ugyancsak a streaming szolgáltatás égisze alatt készült Roma is nyert szám szerint három kategóriában (csak hogy egyet említsünk ezek közül, Alfonso Cuarón rendezéséé lett a legeredetibb trailernek járó díj). További érdekesség lehet, hogy az előzetesek bajnoka egyébként a Netflix lett 16 győzelemmel (ezzel szemben a Warner Bros. 14, a Disney 11 díjat kapott).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.