Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered 2013 filmjeit?

|

Szakítva a hagyományos, bevett kérdésekkel a 2013-as évet "megfűszereztük" egy kicsit.

Hirdetés

Elképesztő. Talán sokunknak juthat eszébe ez a jelző, ha a 2013-as évben megjelent filmekről beszélhetünk. Visszaemlékezve talán nem is tűnik olyannyira jelentősnek vagy nagy volumenűnek ez az esztendő, de egy picit kutakodva, szemügyre véve, milyen és mennyi alkotás látott napvilágot ezen 12 hónap alatt, száj nem marad csukva, homlok nem marad összeráncolva. A Wall Street farkasa, A nő, Mielőtt meghaltam, Fogságban, 12 év rabszolgaság, A nagy szépség, Gravitáció, Rush: Hajsza a győzelemért, Snowpiercer, Ida, Phillips kapitány, Halhatatlan szeretők, Mielőtt éjfélt üt az óra, Mellékhatások, A hasonmás, Mocsok, Locke, Z világháború, Vasember 3, Démonok között, Don Jon, Ellenség, Banks úr megmentése és még órákig lehetne sorolni a listát…

Hirdetés

Ez a fajta kolosszális mennyiségű frenetikus film adott nekünk egy érdekes ötletet, aminek - Dr. King Schultz szavaival élve - nem tudtunk ellenállni. Ugyanis az alábbi kvízben a fenti alkotások egyikéből sem származik majd kérdés. Viszont a 2013-as év legpocsékabb, legrosszabb és legnagyobb csalódást okozó filmjeiből annál inkább. Lesz itt Gengszterosztag, Az acélember, A texasi láncfűrészes, Die Hard 5, Machete gyilkol avagy Ha/Ver 2 is. Ezzel kapcsolatban szeretnénk leszögezni, hogy ha az alábbi mozik közül Ti szerettetek egy-egy darabot, az teljesen rendben van - a szerkesztőségben mi is tudnánk mesélni a bűnös élvezeteinkről. De elég a szóból, vágjunk bele ebbe a "rossz" kvízbe!

Ti a 11 film közül melyiket imádjátok mind a mai napig?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.