Hirdetés

Samara Weavinggel erősít a Sikoly 6

|

A színésznőn kívül a Pókember filmekből ismert Tony Revolori is csatlakozik a franchise-hoz.

Hirdetés

Lassan már a legvérmesebb rajongók számára is nehéz nyomon követni, hogy pontosan kik fognak szerepelni a jövő tavasszal érkező Sikoly 6-ban. Azt már tudjuk, hogy a franchise arca, azaz Neve Campbell ezúttal nem vesz részt a kalandban, ahogy azt is, hogy vele ellentétben az ötödik Sikoly fiatal túlélői, Courtney Cox, illetve Hayden Panettiere viszont visszatérnek.

Hirdetés

Újoncokból sem volt rövid idáig a lista, hiszen a She-Hulkból, illetve az Avatar 2-ből is érkeztek színészek, majd Dermot Mulroney után az Aki bújtból Henry Czerny is aláírt a projekthez. Az Aki bújt már csak azért is pikantéria, mivel azt is Matt Bettinelli-Olpin, illetve Tyler Gillett rendezőpárosa rendezte, csakúgy mint a Sikoly franchise legutóbbi és soron következő felvonását.

Most pedig ismét ehhez a filmhez nyúltak vissza, ugyanis Samara Weaving is fel fog bukkanni Ghostface New York-i fejezetében. Weavinget a horror-berkekben mozgó nézőknek nem kell bemutatni, hiszen A bébiszitter mindkét részében is szerepelt. Ráadásul még az új Pókember filmekből is sikerült erősíteni a stábnak, miután Tony Revolori, azaz Flash Thompson is a projekthez szegődött.

Kérdés, hogy itt megáll-e végre a sor, vagy még húznak-e egy-két váratlant a színészek terén. Mindenesetre a Sikoly 6 2023. március 31-ére van beírva a naptárba, úgyhogy hamarosan pontot kell tenni a stábbővítés végére, ha tartani akarják a premierdátumot.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.