Hirdetés

Szavazz: melyik júniusi filmet várod a legjobban?

|

Bár már túl vagyunk egy Bosszúállók és egy Star Wars filmen is, a nyár még csak most kezdődik el igazán, méghozzá a Jurassic World folytatásával. Persze ezen kívül is sok premier lesz júniusban, mi pedig most arra keressük a választ, melyikre vagytok a leginkább kíváncsiak.

Hirdetés

Tartalmas hónapokat tudhatunk magunk mögött, hiszen olyan filmek mutatkoztak be a mozikban, mint a Tomb Raider, a Ready Player One, a Rampage: Tombolás, a Hang nélkül, a Bosszúállók: Végtelen háború, valamint a Deadpool 2 és nincs okunk azt feltételezni, hogy az előttünk álló nyár kevesebb élményt tartogatna. 

Hirdetés

Elvégre visszatérnek a vásznakra az őshüllők a Jurassic World: Bukott birodalom képében; bemutatkozik az Oscar-díjas Egy fantasztikus nő; Danny Ocean és cimborái helyett ezúttal egy csajbanda tervezi meg az évszázad lopását az Ocean's 8 - Az évszázad átverésében; végre hozzánk is megérkezik a külföldi kollégák által agyondicsért horror, az Örökség; John Travolta gengszterkedik kicsit a Gottiban; Will Arnett az ebekkel fog bűnüldözni a Kutyaparádéban; Amy Schumer ezúttal a Túl szexi lány c. vígjátékban próbál minket megnevettetni; befut a hazai vásznakra is a Nick Robinson nevével fémjelzett melegfilm, a Kszi Simon; James McAvoy és Ailicia Vikander elmerülnek a szerelemben; új thrillerrel jelentkezik a Blumhouse Productions, amelyből kiderül, hogy felelünk vagy merünk. Tudjuk, hogy nehéz választani, de nektek melyik film keltette fel leginkább az érdeklődéseteket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.